-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nijolė Pareigytė-Neli ir Artūras Jomantas: santykius ištiko krizė? (papildyta sausio 21 d.)

Grupės „69 danguje“ dainininkė Nijolė Pareigytė-Neli visiems būrėjams ir ekstrasensams, kurie 2009-ųjų pabaigoje jai žadėjo laimingą bendrą gyvenimą su Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininku Artūru Jomantu, turbūt galėtų spjauti į veidą. Kalbama, kad atlikėja artimiems draugams neva jau guodėsi, jog tarp jos ir garsaus krepšininko viskas baigta!
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė / Viganto Ovadnevo nuotr.

2010-ųjų pradžia Nijolei prasidėjo skaudžiais likimo smūgiais. Simpatiškoji mergina ir jos mylimasis Artūras esą pasuko į skirtingas puses. „Privatu!“ šaltiniai tikina, kad grupės „69 danguje“ narė iš visų jėgų viešuose renginiuose ir laidų filmavimuose stengėsi nepasirodyti liūdna, nelaiminga. Tačiau sykį Nijolė vis dėlto pratrūko... Pasak šaltinio, su A. Jomantu neva išsiskyrusiai dainininkei tiesiog reikėjo išsiverkti.

Norėdami išsiaiškinti, ar Nijolės lūpomis ištarti žodžiai, kad neva nutrūko jos santykiai su širdies draugu, yra tiesa, iš pradžių paskambinome krepšininkui. Tačiau Artūras (nežinia, ar dėl pralaimėtų svarbių rungtynių, po kurių jo komanda prarado šansą patekti į tolimesnį Eurolygos etapą, ar dėl kitų priežasčių) kalbėjo grubiai, nebuvo nusiteikęs draugiškai. Vis dėlto sportininkas nepaneigė, kad pašlijo jo santykiai su Nijole.

Viganto Ovadnevo nuotr./Artūras Jomantas
Viganto Ovadnevo nuotr./Artūras Jomantas

Noriu paklausti, ar tiesa, kad Jūs išsiskyrėte su N. Pareigyte?

Klausykite, jūs nebeturite apie ką rašyti, ar kas jums yra? Aš nesuprantu...

Ši žinia išgirsta iš pačios Nijolės, todėl ir noriu paklausti, ar tai tiesa?..

Nieko aš jums nesakysiu, nieko nekomentuosiu. Jeigu neturite apie ką rašyti, išeik į lauką, pamatysi pirmą stulpą ir paprašyk...

Gal dar kažką norėtumėte pridurti?

Ne, nieko daugiau. Viskas. Tvarkoj. Davai. Iki.

Visą praėjusią savaitę dainininkė jautėsi tarsi nesava. Žurnalistai laidų filmavimuose matė kitokią nei įprasta Nijolę. Kadangi mergina mažai juokavo ir šypsojosi, visi susirūpino, ar jai viskas gerai?

Žiniasklaidos atstovų kalbinama N. Pareigytė vengė klausimų apie krepšininką. „Apie Artūrką (taip Nijolė vadina A. Jomantą – red. past.) – nė žodžio“, – pokalbio pradžioje pasakė grupės „69 danguje“ narė.

Tačiau neatlyžome ir iš pačios atlikėjos lūpų norėjome sužinoti, ar ji tąsyk, kai artimam bičiuliui neva ant peties verkė dėl nutrūkusio romano, kalbėjo rimtai, ar tik pasikarščiavo?
Nijolės teigimu, ji su Artūru esą tik susibarė, o pyktis porų santykiuose – normalu. Vis dėlto dainininkė nepaneigė fakto, kad vienam draugui neva guodėsi dėl skyrybų.

Saldžiajai porelei linkime, kad jų santykių nebetemdytų tamsūs debesys ir viskas būtų taip, kaip draugystės pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius