Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norėdamas sumokėti už krūtų operaciją 19-metis Charlie Edgeworthas pardavė automobilį

19-metis britas Charlie Edgeworthas pardavė savo automobilį tam, kad pasidarytų plastinę krūtinės operaciją. Vaikinas neapsikentė bendraamžių patyčių, kurie nuolat šaipėsi iš keistos jo diagnozės – nuo 13-os metų jam išsivystė „vyriškos krūtys“, kurias pašaipūnai vadino tešmenimis, rašo Cosmopolitan.com.
Vyro krūtinė
Vyro krūtinė / 123rf nuotr.

Charlie Edgewortho nuotraukas prieš ir po operacijos galite pamatyti ČIA.

Vaikinas pasakoja taip smarkiai gėdijęsis savo krūtų, kurios sulaukus 19-os pasiekė vidutinį – B – dydį, kad ištisus metus mėgino slėpti trūkumus vilkėdamas vien laisvus, per didelius drabužius ir stengėsi išlikti nepastebėtas. 

Charlie Edgeworthas mėgino atsikratyti krūtų sportuodamas, taip pat laikėsi skirtingų dietų. Tačiau nors svoris ir krito, krūtys nemažėjo. Tada jis ir nusprendė, kad operacija – būtina. Ir tam, kad galėtų už ją sumokėti, pardavė automobilį. 

„Jau mokydamasis pradinėje mokykloje vengdavau nusivilkti marškinėlius. Net namuose. Taigi mama mano problemos nė nepastebėjo. Man buvo sunku bendrauti su žmonėmis, ką nors prisileisti. Dažnai kalbėdamas su kuo nors galvodavau, ar tik mano krūtys nėra didesnės už to asmens. Šešerius metus neturėjau gero draugo būtent dėl šios priežasties“, – sakė Charlie Edgeworthas.

Besidžiaugdamas sėkmingais operacijos rezultatais jis nekantrauja pradėti vaikščioti į pasimatymus: „Skamba banaliai, bet jaučiuosi tarsi gimęs iš naujo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius