Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norite sužinoti, ar patinkate moteriai: pažiūrėkite į jos kojas

Tyrimai rodo, kad jeigu vyras nori sužinoti, ar moteris jį įsimylėjusi, turėtų pažiūrėti į jos kojas, rašo telegraph.co.uk.
Aukštakulniai
Kojos išduoda moteris. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vyrai įsitikinę, kad moters paraudimas ar akies pamerkimas yra ženklai, rodantys, jog jie patinka moteriai, tačiau ekspertai sako, jog kojų judesiai geriausiai išduoda moters tikruosius jausmus.

Tvirtinama, jog kojų judesiai yra efektyviausia kūno kalbos forma, nes mes mažiausiai suvokiame, ką su kojomis darome.

Jei moteris kikendama pastato kojas taip, kad įgautų atvirą stovėseną, vadinasi, jai patinkate. Jei jos kojos sukryžiuotos ar pakištos po kūnu, vyras neturi jokių šansų.

Moterys nusivils, kai sužinos, jog tai netaikoma vyrams, mat jų kojos nieko neišduoda, sako tyrinėtojai.

Tokias išvadas padarė profesorė Geoff Beattie, viena iš geriausių Didžiosios Britanijos psichologų, kuri nagrinėjo, kaip juda žmonių kojos, reaguojant į skirtingas situacijas.

G.Beattie sakė: „Žmonės gali numanyti, ką reiškia tam tikros veido mimikos ar rankų judesiai, bet neturi supratimo, kokią informaciją siunčia kojų judesiai. Žmonės gali nuslėpti šypseną ar akių judesius, tačiau kojų judesius skaityti lengviausia, mat žmonės nejaučia, ką su jomis daro. Slapta kojų kalba gali daug atskleisti apie mūsų asmenybę, ką manome apie asmenį, su kuriuo kalbame, netgi mūsų emocionalią ir psichologinę būseną.”

Ji pridėjo: „Jei sutinkate ką nors pirmą kartą, juokas nebūtinai yra geras ženklas: žmonės gali juoktis iš jūsų ar su jumis. Jei moters kojos juda, kai ji juokiasi, tai yra vienas iš galingiausių signalų, kad jai patinkate. Jei ji sukryžiuoja pėdas ar kojas, tai negerai.”

Jei vyras susinervinęs, savo jausmus, kaip ir drovuoliai, išduos daugiau judindamas kojas. Susinervinusios moterys, atvirkščiai, kojų nejudina. Neištikimi vyrai ir ekstravertai nenatūraliai ramiai laiko kojas. Arogantiški žmonės labiau kontroliuoja savo judesius, mažai judina kojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius