-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norkutė išgelbėjo turkų dainininką Bahri

Šį sekmadienį pirmą kartą per laidos „2 minutės šlovės“ gyvavimą komisija buvo vienbalsė ir davė visus keturis „Taip“.
Inga Norkutė
Inga Norkutė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Sėkmė lydėjo unikaliu instrumentu – dambreliu – grojantį Egidijų Darulį. Dambrelis – tai mažiausias pasaulyje ir vienas seniausių muzikos instrumentų, išgaunantis savotišką garsą „piau-piau“.

Violeta Tarasovienė, Inga Norkutė, Vitalijus Cololo ir Algis Ramanauskas po įspūdingo Egidijaus Dambrelio pasirodymo sušuko: „Taip!“.

Po Egidijaus pasirodymo Algis Ramanauskas nesusivaldė: „Aš matau jus finale“. Tą patį jis pakartojo ir po šokių grupės iš Kauno „Double one“ kolektyvo pasirodymo. Jiems komisija taip pat skyrė keturis „Taip“.

Tai buvo ne vienintelis pasirodymas, kuris patiko Algiui Ramanauskui. Praėjusį kartą prisipažinęs, kad nemėgsta pilvo šokėjų, šį kartą Algis skyrė „Taip“ Silvijai Tvirbutienei, atlikusiai pilvo šokį su... degančiu kardu ant galvos.

Iš viso per „2 minutės šlovės“ laidą pasirodė 12 atlikėjų, iš kurių 6 į pateko į pusfinalį, trijų atlikėjų laukė komisijos lygiosios.

Per šou buvo panaudotas vienas veto. Publikos išbalsuotą turką Bahri išgelbėjo aktorė Inga Norkutė. Ji atidavė savo veto teisę. Komisija priekaištavo, kad Bahri dainavo ne turkiškai, o lietuviškai, mat gal jo balsas labiau tinka gimtajai kalbai. Norkutės veto turkui Bahri garantavo dar vieną pasirodymą šiame šou ir jis gavo galimybę padainuoti turkiškai. Pagal taisykles komisijos narys davęs veto, turi padėti pasiruošti kitam talento pasirodymui. Taigi kitas Bahri pasirodymas bus patobulintas aktorės Ingos Norkutės!

„2 minutės šlovės“ – 19.30 val. sekmadieniais per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius