Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo naujojo LNK sezono – „Neišgalvoti gyvenimai“ su Jokūbu Bareikiu

LNK laidos „Neišgalvoti gyvenimai“ vedėjo estafetę Rolandas Vilkončius perduoda aktoriui, dainininkui Jokūbui Bareikiui.
Jokūbas Bareikis
Jokūbas Bareikis / LNK nuotr.

Po sėkmingo pasirodymo LNK projekte „Žvaigždžių duetai“ ir vaidmens seriale „Pavogta laimė“ nuo naujojo sezono Jokūbas Bareikis dar giliau brenda į televizijos vandenis. Nuo šiol jis – populiarios gyvenimo būdo laidos, kas savaitę pateikiančios išskirtines žinomų žmonių gyvenimo istorijas, vedėjas.

„Kai sulaukiau pasiūlymo vesti laidą televizijoje, iš karto pagalvojau, kad norėčiau būti tik pozityvios, šiltos, gražios, kultūringos laidos vedėjas. „Neišgalvoti gyvenimai“ kaip tik ir yra tokia“, – sako Jokūbas Bareikis.

Jei Jokūbas pasakotų apie savo gyvenimą laidai „Neišgalvoti gyvenimai“, pirmiausia pasakotų apie savo šeimą. Jo neišgalvotas gyvenimas – žmona Dominyka, dukros Severija ir Barbora. „Mano gyvenimas – ne tik šeima, bet ir darbas. Kadangi esu aktorius, darbo diena nesibaigia sulig išėjimu penktą iš biuro, su savo mintimis grįžtu namo. Mano gyvenimas – ir mano hobis, mano dainos, mano gitara ir mano fortepijonas.“

Savo gyvenimą „Neišgalvotų gyvenimų“ vedėjas dėlioja iš pačių gražiausių akimirkų: metų mokykloje, jos baigimo, stojamųjų į aktorinį ir naujos euforijos, naujų draugų studijų metais, baigiamųjų, vėliau – brandos ir šeimos sukūrimo.

Jei laidai „Neišgalvoti gyvenimai“ Jokūbas rengtų siužetą, papasakotų apie Ray Charlesą, legendinį muzikantą,  pianistą ir dainininką. „Man šis žmogus, vaikystėje netekęs regėjimo, patyręs daugybę netekčių per savo gyvenimą, sugebėjęs tapti fortepijono Dievu, žvaigžde, kuri darė įtaką „Beatles“, yra pavyzdys ir įkvėpimo šaltinis“, – sako naujasis LNK laidos „Neišgalvoti gyvenimai“ vedėjas Jokūbas Bareikis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius