-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo šiol „Šok su manimi“ dalyviai, surinkę mažiausiai balų, su gerbėjais atsisveikins kiekvieną šeštadienį

Nuo šiol tarp likusių penkių stipriausių ir TV3 žiūrovų mėgstamiausių porų užvirs didi kova, mat žiūrovai suteikti savo favoritams neliečiamybės jau nebegalės, kiekvienoje laidoje projekto kūrėjai atsisveikins su mažiausiai balų surinkusia pora. Populiariausiame projekte „Šok su manimi“ finalinėje kovoje susitiks trys poros. Jos kovos dėl pirmos vietos ir dėl piniginio 10 000 eurų prizo.
Šįkart su projektu, kuriame nestigo staigmenų, teko atsisveikinti sunkiaatlečiui V. Blekaičiui.
„Šok su manimi“ dalyviai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šį šeštadienį šokėjai atliks po du pasirodymus.

„Temos šį kartą neskelbėme, tačiau visiems dalyviams skyrėme specialią programą – du šokius. Vienas klasikinių šokiu siuita, o antras – Lotynų Amerikos. Šioje laidoje reikės pasirodyti, kaip per visą laikotarpį pavyko perprasti sportinių šokių žingsnelius“, – sako Neringa.

Praėjusį šeštadienį „Šok su manimi“ studijoje buvo itin karšta. Įtampa tvyrojo visų dalyvių veiduose.

„Paaiškėjus, kad, Aistės Paškevičiūtės ir Artūr Bajor porai negrįžtant į projektą, konkursą vis tiek turės palikti dar vieni šokėjai, visi sunerimo. Nuo šiol jiems tapo itin svarbus kiekvienas komisijos ir gerbėjų balsas. Džiaugiamės, kad šokėjai sulaukia tiek daug palaikymo. Iš viso šį kartą sulaukėme 79 099 skambučių“, – pasakoja TV3 laidos „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Šį šeštadienį labiausiai žiūrovai palaikė Liudo Mikalausko ir Gintarės Slausgalvienės porą – jai skyrė net 19 669 balsus. Praeitą savaitgalį tokia sėkme, pirmąja žiūrovų skirta vieta džiaugėsi Inga Valinskienė ir Andrius Butkus. Už juos tuomet buvo atiduoti 8 404 balsai.

Antroji vieta du šeštadienius iš eilės atitenka Šorenai ir Deividui Meškauskui. Trečioji šį šeštadienį atiteko Jurgiui Jurevičiui ir Viktorijai Kunauskaitei, o praeitą – Gyčiui Ivanauskui ir Justinai Žemaitytei. Šios dvi poros, susumavus dviejų laidų rezultatus, laikėsi ant iškritimo ribos. Pagal audito kompanijos prižiūrimą skaičiavimo sistemą, žiūrovų balsus pavertus balais, Jurgio ir Gyčio poras skyrė tik vienas taškas. Jis buvo lemtingas. Susumavus dviejų laidų rezultatus – paverstus balais žiūrovų skambučius, – Jurgis su Viktorija surinko 6 ir 8, o Gytis su Justina 8 ir 7 balus.

Mariui Kiltinavičiui ir Eglei Straleckaitei šį šeštadienį buvo skirta neliečiamybė, o štai Aistė Paškevičiūtė ir Artur Bajor buvo priversti iš „Šok su manimi“ laidos pasitraukti dėl patirtos traumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius