Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo stogo nukelta Natalija Zvonkė: rankos, kojos drebėjo! (nuotraukos)

Grupės „Yva“ narė Natalija Zvonkė šeštadienio popietę raumeningo gelbėtojo buvo nukelta nuo 35 metrų stogo.
Natalijos Zvonkės gelbėjimo nuo stogo akcija
Natalijos Zvonkės gelbėjimo nuo stogo akcija / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Laimei, tai nebuvo tikra gelbėjimo akcija ir N.Zvonkės iš tiesų ant stogo nebuvo įkalinęs joks gaisras. Tiesiog dainininkė šeštadienį savo ir visuomenės labui sudalyvavo parodomojoje ugniagesių programoje Vilniuje.

Visi susirinkę žiūrovai nekantriai laukė, kada Natalija specialiu lynu leisis iš dangaus pas juos. Pati atlikėja tikino nejautusi baimės, kol... ugniagesys gelbėtojas liepė jai šokti nuo prekybos centro stogo.

„Tas šokimo momentas buvo ekstremalus! Atrodė, kad buvau pilna drąsos, ramiai nušoksiu, bet prieš šokant pasidarė baisu. Ėmiau galvoti: „Ką daryti? Ką daryti? Kelio atgal nėra!“ Bet jei jau pasiryžau šiam potyriui, turėjau nušokti, – savo išgyvenimais dalijosi scenos žvaigždutė, kuri, gavusi pasiūlymą, iš karto sutiko dalyvauti šioje akcijoje. – Leisdamasi pagalvojau, kas būtų, jei nukrisčiau – nors turiu šalmą, tikrai būčiau ką nors susilaužiusi...“

Tačiau N.Zvonkė nuo stogo leidosi specialiu lynu kartu su profesionaliu ugniagesiu gelbėtoju, kuris dainininkę saugiai pristatė ant žemės.

„Rankos drebėjo, kojos drebėjo – nusileidau visa drebėdama... – jau ant žemės prisipažino N.Zvonkė. – Tačiau ši patirtis tikrai nėra ekstremaliausia mano gyvenime – jame buvo baisesnių ir sunkesnių situacijų...“

Ją tuoj pat apspito gerbėjai, prašydami išgelbėtos žvaigždės autografo ar bendros nuotraukos, todėl dainininkė jau netrukus visiems plačiai šypsojosi be drebulio. Vėliau Natalija prisipažino, kad ji yra viena tų moterų, kurios neabejingos stipriems vyrams.

„Ugniagesiai gelbėtojai – labai žavūs vyrai! Pasportavę, stiprūs! Negali būti jiems abejinga!“, – komplimentų gelbėtojams pažėrė žinoma moteris.

N.Zvonkės gelbėjimas buvo tik viena ugniagesių šventės atrakcija, o susirinkusieji galėjo išvysti ir daugiau neįprastų akiai reginių, kaip, pavyzdžiui, automobilių pjaustymą ir gesinimą.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Natalijos Zvonkės gelbėjimo nuo stogo akcija
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Natalijos Zvonkės gelbėjimo nuo stogo akcija

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius