Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuogas kūnas. Kodėl žvaigždės jį demonstruoja? (papildyta balandžio 16 d.)

Pramogų pasaulyje daugėja garsių moterų, kurios viešai apsinuogina. Kas tai – nauja mada, būtinybė, o gal siekis greitai išpopuliarėti? Visi atsakymai – tiesiai iš nuogalių lūpų.
Kristina Ivanova
Kristina Ivanova. / V. Ovadnevo nuotr.

Kristina Ivanova (23) 
„Tai buvo lažybos!“

Dar negirdėtus savo „nuogų“ fotosesijų motyvus atskleidžia naujoji grupės YVA lyderė K. Ivanova. Pasirodo, jos erotiškos nuotraukos žurnale „Play-boy“ atsirado po to, kai mergina susilažino su savo bičiuliais. „Diskutavome, ar Lietuvoje galima išpopuliarėti apsinuoginus, ar tik šis būdas sukelia skandalą pramogų pasaulyje. Ryžausi eksperimentui“, – aiškina Kristina, tačiau pabrėžia, jog pati į šį žurnalą neskambino ir nesiprašė pozuoti prieš fotoobjektyvą – esą patys leidėjai susisiekė su ja.
Mergina tikina, kad, jai nusimetus drabužėlius, žiniasklaidos dėmesys iš karto padidėjo. „Pasipylė straipsniai, televizijos laidos, o smalsuoliai viską mielai aptarinėjo. Populiarumas išaugo“, – konstatuoja YVOS narė.

G. Žilinsko nuotr./Irūna Puzaraitė
G. Žilinsko nuotr./Irūna Puzaraitė

Irūna Puzaraitė (21)
„Norėjau atsikratyti mergaitiško įvaizdžio“

Grupės „Studentės“ dainininkė Irūna pernai dalyvavo ne vienoje erotinėje fotosesijoje. Atlikėja, kuri anksčiau dainavo vaikiškas daineles, ilgai negalėjo atsikratyti mergaitės su kasomis įvaizdžio, todėl ryžosi drastiškam žingsniui. „Apsinuoginau keliems žurnalams, nes norėjau atsikratyti mergaitiško įvaizdžio. Žinoma, tai nėra vienintelė priežastis, tačiau labai svarbi. Atrodo, kad mano planas pasiteisino“, – šypteli pašnekovė.
Nors po šių fotosesijų I. Puzaraitė sulaukė prieštaringų vertinimų, tačiau sako nesigailinti nė dėl vieno savo žingsnio. „Fotosesijos neperžengė padorumo ribų, buvo estetiškos. Rezultatais likau labai patenkinta. Pagaliau bus ką atsiminti iš šio gyvenimo periodo!“ – sako Irūna.

Butauto Barausko nuotr./Jurgita Tvarijonaitė
Butauto Barausko nuotr./Jurgita Tvarijonaitė

Jurgita Tvarijonaitė (34) 
„Apsinuoginusiems modeliams moka daugiau“

Buvęs garsus modelis, o dabar TV laidos „Nerealios namų šeimininkės“ vedėja J. Tvarijonaitė sako, kad „nuogos“ fotosesijos buvo jos darbo dalis, leidusi užsidirbti pinigų. „Nemanau, kad pozavimas tik su apatiniais yra blogai. O jei kažkas mano, kad tai nepadoru, siūlyčiau tokims žmonėms ir paplūdimiuose nenusiimti savo drabužių“, – nuomone dalijasi Jurgita.
Paprašyta atskleisti modelių pasaulio virtuvę, J. Tvarijonaitė išduoda, jog nusimesti drabužius prieš fotoobjektyvą kai kurias merginas paskatina finansinis aspektas: „Apsinuoginusiems modeliams moka daugiau. Tai tiesa.“

Žurnalas "Žmonės"/Ingrida Martinkėnaitė
Žurnalas "Žmonės"/Ingrida Martinkėnaitė

Ingrida Martinkėnaitė (32) 
„Apsinuoginti nėščiai – nieko bloga“

Didelį šurmulį kadaise sukėlė grupės „69 danguje“ narė I. Martinkėnaitė, kuri apsinuogino žurnalo viršeliui būdama nėščia. „Apsinuoginti nėščiai – nieko bloga. Juk tuo laikotarpiu dailiosios lyties atstovės nenustoja būti moterimis. Gal tik vyrai joms įvaro kompleksus, kad su dideliu pilvu neva nedera niekur rodytis. Aš manau priešingai, todėl ir ryžausi pozuoti besilaukdama“, – savo skandalingos fotosesijos motyvą aiškina Ingrida.
Pašnekovė pabrėžia, kad priimti sprendimą pozuoti apsinuoginusiai ją paskatino ir tai, jog fotosesijoje dirbo tik profesionalai. „Fotografas Gediminas Žilinskas ir kiti puikiai atliko savo darbą“,  – priduria moteris.

V. Ovadnevo nuotr./Greta Šapkaitė
V. Ovadnevo nuotr./Greta Šapkaitė

Greta Šapkaitė-Valuckienė (28) 
Dėl meno

Verslininkė G. Šapkaitė-Valuckienė prieš porą mėnesių turėjo aiškintis dėl paauglystėje priimto sprendimo apsinuoginti kino juostoje. Nuotraukos ir vaizdo medžiaga išplito praėjus daugiau nei dešimtmečiui po to, kai Greta visiškai nuoga įsiamžino režisieriaus Šarūno Barto filme „Namai“. Ir nors dėl šio įvykio kilo sujudimas Lietuvos žiniasklaidoje, moteris aiškino, kad tąkart apsinuogino dėl meno.
„Man didelė garbė, kad buvau pakviesta filmuotis tokio iškilaus režisieriaus juostoje. Jei kas bando iš Šarūno Barto meninės raiškos sukelti nesveiką ažiotažą, tai tik tų žmonių problema“, – mano Greta.

G. Žilinsko nuotr./Oksana Pikul
G. Žilinsko nuotr./Oksana Pikul

Oksana Pikul (27) 
Pozavo iš smalsumo

Grupės „Olialia pupytės“ narė – dažna erotinių fotosesijų dalyvė. Bene garsiausios „nuogos“ Oksanos nuotraukos darytos dar prieš merginai pradedant dainuoti. Tiesa, pirmoji fotosesija labiau priminė pigią pornografiją, o ne gundančią erotiką. „Tai mano klaida. Tuo metu buvo labai smalsu sužinoti, ką reiškia pozuoti nuogai. Maniau, bus geras rezultatas, bet viskas atrodė kraupiai“, – nesigėdija pripažinti Oksana.
Prisvilęs pirmas blynas neatbaidė O. Pikul nuo noro nusimesti drabužėlius prieš fotoobjektyvą. „Visi mes po drabužiais esame nuogi, todėl nereikia gėdytis savo kūno“, – šypteli mergina.

Žurnalas "Laima"/Eglė Jackaitė
Žurnalas "Laima"/Eglė Jackaitė

Eglė Jackaitė (36)
„Norėjau įkvėpti kitas moteris“

Pernai specialiai žurnalo „Laima“ rubrikai „Mylėk savo kūną“ drabužėlius nusimetė aktorė ir dviejų vaikų mama E. Jackaitė. „Viskas tik dėl kilnaus tikslo. Man patiko žurnalo sugalvota misija ir pasiūlyta fotosesijos vizija. Bet kokiame projekte ir prieš bet kokį fotografą tikrai nesiryžčiau nusimesti drabužėlių“, – pabrėžia pašnekovė.
Eglė sako apsinuogindama norėjo perduoti žinią, kad visos moterys yra dailios ir neturėtų kompleksuoti dėl savo kūno. „Aš tikrai nesu tobula, turiu trūkumų, bet myliu savo kūną tokį, koks jis yra. Tikiu, kad apsinuogindama padrąsinau ir kitas dailiosios lyties atstoves“, – sako aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius