Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nuo...iki...“ – apie nelaimingus loterijų milijonierius

Ko gero kiekvienas bent kartą gyvenime esame pasvajojęs apie tai, ką galėtume sau leisti, jei nereikėtų skaičiuoti pinigų. O jei netikėtai išloštumėte milijoną, ar net daugiau? Kas tada? Galėtumėte leisti sau nedirbti, gyventi didžiuliame prabangiame name, keliauti po egzotiškas šalis, o galbūt net pradėti nuosavą verslą?
Regina Čapskienė
Regina Čapskienė / LNK nuotr.
Temos: 1 Benas Gudelis

Pirmadienio gyvenimo būdo laidoje „Nuo...iki...“ žiūrovai išgirs ne vieną istoriją tų, kuriems tokia laimė nusišypsojo. Tačiau laimėtas milijonas nė vienam jų laimės neatnešė. Atvirkščiai – gyvenimą pavertė tikru pragaru.

Populiariausioje per televiziją transliuojamoje loterijoje išlošusi milijoną 54-erių metų ponia Regina Čapskienė iš Širvintų – viena garsiausių loterijoje laimėjusių milijonierių. Prieš 4 ketverius metus ji laimėjo lygiai vieną milijoną. Buhaltere dirbusi moteris loterijos bilietą parduotuvėje pirko už paskutinius pinigus.

Tačiau nepraėjus nė metams iš moters išlošto milijono neliko nieko. Juos išviliojo greta Reginos iš kart po laimėjimo atsiradęs 16 metų jaunesnis draugas. „Už nė metų netrukusį romaną sumokėjau 600 tūkstančių litų ir buvau skaudžiai išduota. Norėjau net nusižudyti...“, – sako buvusi milijonierė, pokalbio metu sunkiai sulaikiusi ašaras. Dabar moteris varsto teismų duris ir gyvena nuo algos iki algos. Regina sako, kad geriau to milijono nė nebūtų buvę.

O štai apie vieną pirmųjų loterijos milijonierių Zenoną Novogrodskį kaimynai legendas pasakoja  iki šiol. Laimėjęs daugiau nei milijoną ir tris šimtus tūkstančių litų, ponas Zenonas su žmona Aldona šventė beveik metus. Rengė audringus vakarėlius, pirko prabangius daiktus, tačiau, nepraėjus nė metams, įspūdingas laimėjimas ištirpo, o likusių pinigų nebeužteko net komunaliniams mokesčiams. Namą Vilniaus pakraštyje teko parduoti, trys iš šešių poros vaikų tuomet pateko į vaikų globos namus, o Zenono žmona Aldona netikėtai mirė nuo vėžio.

Tuo tarpu laidos rengėjų kalbinti vieni turtingiausių verslininkų Lietuvoje Benas Gudelis ir Arvydas Avulis lyg susitarę teigs, kad taip pasibaigusios milijonus išlošusių žmonių istorijos jų nė kiek nestebina.

„Niekada nesiskolink iš banko, geriau gyvenk nešokdamas aukščiau bambos“, – tokius patarimus norintiems sutaupyti ir neprarasti pinigų dalins kosmetikos ir parfumerijos magnatu tituluojamas Benas Gudelis.

Verslumas, drąsa, pasitikėjimas savimi – trys savybės, kurios, pasak verslininko A.Avulio, būtinos norint išsaugoti ir išlaikyti pinigus. Ir be jokios abejonės – šeima. „Be savo žmonos aš dabar nebūčiau tuo, kuo esu“, – tikins ponas Arvydas.

„Gal iš tiesų išlošiamos milijoninės sumos pinigų tarsi prakeiksmas? Dideli pinigai – išbandymas, kurį toli gražu išlaiko ne kiekvienas?“, – retoriškai klaus laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė jau pirmadienį laidoje „Nuo... iki...“, 19.40 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius