-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

O.Kolobovaitė treniruosis pas dėdę, Maskvoje kūrusį „Šokius su žvaigždėmis“?

Pasiruošimas TV3 projektui „Šok su manimi“ toks įnirtingas, kad kiekviena pora stengiasi treniruotis kuo smarkiau ir originaliau.
Ona Kolobovaitė
Ona Kolobovaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Asta Valentaitė pasiryžo šokių stovyklai, kurioje teks šokti net daugiau nei 6 valandas per dieną, Marius Mačiulis Amerikoje treniruosis pagal partnerės Viktorijos Kunauskaitės atsiųstus vaizdo klipus, kiti dalyviai dirba pagal savo treniruočių metodus. Todėl visai įtikinamai šokėjams skamba naujiena, kad Ona Kolobovaitė treniruotis ketina vykti į Maskvą.

Pasirodo, tai ne iš piršto laužta. Tarp šokėjų pasklido žinia, kad O.Kolobovaitės giminaičiai susiję su šokių pasauliu. Tai privertė juos sunerimti. Onos tėtės brolis yra žymus Maskvos sportinių šokių klubo „Dinamo“ treneris Vladimiras Kolobovas. Jis išaugino ne vieną čempioną, rengia tarptautinius šokių konkursus, taip pat yra prisidėjęs prie Rusijoje transliuoto projekto „Šokiai su žvaigždėmis“. Jis su žmona Jelena yra įkūręs ir sportinių šokių klubą.

Kai kurie „Šok su manimi“ profesionalūs šokėjai pradėjo šnabždėtis, kad jėgos nelygios, mat šią porą ruoš žymus choreografas.

Ona, išgirdusi klausimą, ar iš tikrųjų su partneriu Andriumi Butkumi ruošiasi vykti į Maskvą konsultacijų, pasijuto nejaukiai. „Tai tiesiog per daug sureikšminta, aš nežinau, ar mano dėdę iš viso pasiekė žinia, kad aš dalyvausiu projekte „Šok su manimi“. Na, gal tėtis jam ir užsiminė telefonu. Bet galiu visus sunerimusius nuraminti – ruošimės savo jėgomis. Aš pasitikiu savo partneriu Andriumi, jis yra savo srities profesionalas ir puikus treneris. Mes jau pradėjome repetuoti, pajutau, ką reiškia raumenų skausmas, bet šokti man labai smagu“, – apie repeticijas pasakojo O.Kolobovaitė.

Pasirodo, plačioje O.Kolobovaitės giminėje yra ir daugiau menininkų. Mamos sesuo – Klaipėdos lėlių teatro aktorė ir režisierė Liuda Vismantaitė. Jau minėto dėdės Vladimiro duktė, Onos pusseserė Ala – taip pat šokėja. Ji su partneriu italu Alessandro Tataranni – Rusijos čempionai, nuolat dalyvauja sportinių šokių varžybose ir šokių reitingų lentelėse užima aukštas pozicijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius