Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vitalija Katunskytė nusivylė dukra: „Ji tingėjo nors truputį pasistengti, todėl dabar aria Anglijoje“

Dažnam lietuviui atrodo, kad garsi pavardė yra tiesus kelias į sėkmę. Tačiau ar tikrai žinomų tėvų vaikams užtenka prasitarti apie savo giminystės ryšius ir jiems atsidaro visos durys?
Vitalija Katunskytė
Vitalija Katunskytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ne viena Lietuvos garsenybių atžala prisipažįsta vengianti prisistatyti pavarde, kuri jiems dažnai tampa akmeniu po kaklu, nei gero gyvenimo garantija.

Arūno Valinsko sūnus Arūnas prisipažįsta niekada gyvenime nesvajojęs apie televiziją. Pramogų pasaulis jam – svetimas ir visiškai neįdomus. Vietoj to vaikinas pasirinko karininko profesiją. Pats Arūnas Valinskas vyresnysis neslepia, kad jų namuose tvarka buvo kaip kariuomenėje – vietoj trankymosi draugais jo sūnus privalėjo skaityti knygas. „Kartais tėvas buvo Leninu televizijoje, kartais – namuose”, - prisipažino Valinskų sūnus.

Dainininkė Vitalija Katunskytė prisipažįsta labai nusivylusi savo dukra. „Jai viskas buvo padėta ant lėkštutės. Ir vokalo mokytojai nusamdyti, ir mamos pagalba šalia. Galėjo sau gyventi patogiai ir šalia manęs tapti žinoma dainininke. Bet ji tingėjo nors truputį pasistengti, todėl žinote ką ji dabar daro? Ogi Anglijoje aria dirbdama juodus darbus”, - šiandien 19 val. 30 min. LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta”  prasitars Vitalija.

Aktorė, buvusi Seimo narė Asta Baukutė nenori nė prisiminti, ką jos vaikams teko iškentėti, kai ji sėdėjo parlamentarės kėdėje. Aktorė prisipažino, kad dėl patyčių jos vaikams netgi teko pakeisti mokyklą.

Aktorė Eglė Jackaitė viena augina du sūnus, todėl jai tenka būti ir griežtu tėvu, ir švelnia mama. Po skaudžios jaunesnio sūnaus Elijaus tėvo išdavystės, kuris Eglę dėl kitos moters paliko su ką tik gimusių kūdikiu ant rankų, moteris sako, kad labiausiai stengėsi savo vyresnėlį Jokūbą užauginti tikru vyru, kuris žinotų, kaip būti atsakingu vyru.

Eglės sūnus iki šiol jaučia didžiulę neapykantą brolio tėvui. Jam buvo trylika metų, kai įvyko visą Lietuvą sudrebinusi jūsų šeimos drama – žinomą aktorę su kūdikiu paliko jaunesnis draugas.

LNK nuotr./Monika Katunskytė
LNK nuotr./Monika Katunskytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius