Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

35-ąjį gimtadienį švenčiantį Simą Jasaitį žmona Oksana Pikul nustebino romantišku siurprizu

Ankstyvą sekmadienio rytą Oksana Pikul-Jasaitienė pakėlė sparnus į Italiją. Kovo 26-ąją jos vyras, krepšininkas Simas Jasaitis švenčia 35-ąjį gimtadienį, todėl atlikėja nusprendė jam padaryti malonią staigmeną – pasveikinti mylimojo išskubėjo į saulėtą Milaną.
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis / Asmeninio albumo nuotr.

Italijoje, Pezaro „Consultinvest“ komandoje žaidžiantis Simas ir Lietuvoje su judviejų sūnumi Dominyku likusi Oksana pastaruoju metu matosi rečiau, nei norėtų, todėl laikas dviese jiems – itin brangus.

Šį susitikimą pora jau buvo suplanavusi gerokai ankščiau. „Simas per mano gimtadienį atvyko į Lietuvą, o per jo – nusprendžiau išskristi aš“, – 15min kalbėjo Oksana.

Kadangi jiedu jau seniau žinojo, kad gimtadienio dieną Simas turės praleisti Italijoje, sumąstė atrasti abiems tinkamą vietą susitikimui. „Pagalvojome, kad abiems Milanas būtų patogiausia vieta: man patogu atskristi, o ir Simui patogu po varžybų čia atvažiuoti. Todėl klausimų nekilo. Kita vertus, mums svarbiau pabūti dviese, o kur – nebe taip ir svarbu“, – pasakojo pašnekovė.

„ALD Foto“ nuotr./Oksanos ir Simo Jasaičių sūnaus pirmasis gimtadienis
„ALD Foto“ nuotr./Oksanos ir Simo Jasaičių sūnaus pirmasis gimtadienis

Iki antradienio Milane viešėsianti Oksana šiame mieste – pirmą kartą. Tačiau didelių gimtadienio planų pora mieste neturi. Tikslas – smagiai, romantiškai praleisti laiką, skaniai pavakarieniauti, o visa kita... jau pagal nuotaiką. „Tai tiesiog mums dviem skirtas laikas. Būsim tik dviese, o kam mums kiti? Kiti žmonės mums nereikalingi. Ir taip daug būname atskirai, todėl norisi pabūti kartu“, – kalbėjo ji.

Metus atskirai gyvenę Jasaičiai sako laukiantys, kad vėl galės daugiau laiko praleisti drauge. Jau greitai baigsis sezonas ir Simas grįš į Lietuvą, todėl minčių apie kraustymąsi Oksanai nekyla. O ar jų santykių neslegia atstumas? „Oi, ne. Jau ne vienerius metus esame kartu, o ir šiaip gyvenime daug visko vyksta – vaikas, darbai... Tik spėk suktis, nėra kada mąstyt“, – pasakojo ji.

Asmeninio archyvo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis
Asmeninio archyvo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis

Per aštuonerius drauge praleistus metus Oksana sako jau ne kartą spėjusi nustebinti Simą. Sykį ir trankų vakarėlį jam surengė, o tuomet, kai dar laukėsi, nustebino netikėtai suorganizuota švente, kuomet užsakė užkandžių, gėrimų ir pakvietė artimiausius šeimos draugus kartu paminėti sukakties.

Paklausta, ko ši palinkėtų Simui gimtadienio proga, Oksana ilgai nemąstė: „Sveikatos ir dar kartą sveikatos. O ko daugiau palinkėti sportininkui? Simas nori žaisti, krepšinis – jo aistra, tai jo gyvenimas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius