Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul-Jasaitienė jau ieško kalėdinės dovanos Simui: „O man svarbiausia – dėmesys“

Šeštadienio vidudienį Oksana Pikul-Jasaitienė pradėjo kalėdinių dovanų paieškas: Vilniaus prekybos centre „Ozas“ dairėsi dovanos Simui Jasaičiui. Kartu su ja po parduotuves vaikštinėjo ir draugės: grupės „Naujos pupytės“ narės Skaistė Steikūnaitė, Neringa Šiaudikytė ir Vita Jakutienė.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Pasirodo, ką padovanoti Simui – didžiausias ir kasmetinis O.Pikul-Jasaitienės galvosūkis. Juk ką ten supaisysi, kas tiem vyrams patiks, o kas – ne. „Turbūt išrinkti dovaną moteriai – daug paprasčiau. Juk mums visko visada reikia – kad ir samčio, kad ir papuošalo ar kosmetikos rinkinuko. Viską mokam panaudoti! O kalbant apie vyrus… Čia jau rebusas. Užtat ir stengiuosi pasinaudoti proga – žvalgausi, ką galėčiau nupirkti vyrui“, – Žmonės.lt sakė ji.

Iki šiol kasmet Oksana dovanas vyrui rinkdavo itin atsakingai. Ir šie metai – ne išimtis: „Visad dovanodavau komplektus – ne po vieną daiktą. Įvairių dovanų prigalvodavau – tai technikos, nes juk vyrams tinka, tai ir drabužį kokį, aksesuarą. Visad priklausydavo nuo to, kas man šaudavo į galvą.“

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Apsipirkimo akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Apsipirkimo akimirka

O ką pati norėtų per Kalėdas gauti nuo Simo? „Man svarbiausia – dėmesys. Iš finansinės pusės dovanotas daiktas gali būti ir labai menkos vertės... Daug svarbiau yra emocija, žmogaus pastangos išrinkti dovaną, kiek širdies į ją įdėta. Visa kita – neturi reikšmės.

Kita vertus, pati esu praktiška: mėgstu ir dovanoti, ir gauti praktiškas dovanas – svarbu, daiktas panaudotinas. Lai tai būna receptų knyga – o kodėl ne? Vyras gali ir paimprovizuoti: padovanoti avalynės ar apatinių rinkinuką. Būtų labai originalu. Man patinka siurprizai!“ – tikino Oksana.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Apsipirkimo akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius