-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul: prieš seksualų pasirodymą ryju vaistus

Nors už lango orai jau seniai neprimena ankstyvo pavasario darganų, naujojo albumo pristatymo išvakarėse grupės „Olialia pupytės“ narė Oksana Pikul peršalo ir, kaip pati sako, labai ne laiku susirgo.
O.Pikul (dešinėje) persišaldė naujojo „Olialia pupyčių" albumo pristatymo vakarėlio išvakarėse.
O.Pikul (dešinėje) persišaldė naujojo „Olialia pupyčių" albumo pristatymo vakarėlio išvakarėse. / „Olialia pupyčių“ nuotr.

Naujienų portalui 15min.lt mergina pasakojo, kad negalavimai nėra labai rimti, tačiau savijauta prasta, tad geriau pasijunta tik išgėrusi vaistų.

„Iš tiesų mums ketvirtadienį bus labai didelis įvykis – naujojo „Olialia pupyčių“ albumo pristatymas, tačiau mano savijauta, deja, prasta“, – guodėsi O.Pikul. Mergina sako pastarosiomis dienomis it voverė įsisukusi į darbų karuselę ir spėja būtent dėl to susirgusi. „Repetuodama ir daug lakstydama baisiai peršalau, turėjau temperatūros, tačiau ją pavyko numušti vaistais“, – tikina Oksana.

Mergina tvirtina neturinti laiko pasveikti. „Esu visa serganti ir vaistų prisigėrusi, neturiu galimybės namuose išsigulėti, nes prieš albumo pristatymą tiesiog nėra laiko. Labai daug repetuojame, be to, negaliu praleisti paskaitų universitete. Vaistų prisigeriu ir lakstau“, – guodėsi mergina.

Paklausta, ar jau sugalvojo, ką darytų, jei dėl prastos savijautos negalėtų dalyvauti naujo albumo pristatyme, Oksana sakė, jog nebūtų kitos išeities kaip tik išgerti vaistų, pamiršti prastą savijautą ir lipti į sceną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius