Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul: „Vaikščioti po parduotuves su aukštakulniais – kvaila“

Tiesiai iš teisės egzamino į „Metų šopoholiko“ varžybas atskubėjusi grupės „Olialia pupytės“ lyderė Oksana Pikul prisipažino, kad šiuo metu sukasi it voverė rate.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Sunku. Šiandien ryte egzaminas, miegojau tik keletą valandų, o dar visus renginius atlaikyti... Bet apsipirkimas gerai, atsipalaiduosiu, paplepėsiu su kolegėmis. Visada kartu gerai leidžiame laiką“, – šypsojosi 3-ame kurse Tarptautinio verslo mokykloje tarptautinio verslo specialybę studijuojanti O.Pikul.

Mergina prisipažino norinti sau nusipirkti naktinukus. „Nieko daugiau nesu sumaniusi. Būtinai užsuksi į savo mylimiausią vietą – kosmetikos parduotuvę. Žiūrėsiu, kas gražu, gal mamai dovanų nupirksiu“, – svarstė dainininkė. Ji teigė dažniausiai einanti apsipirkti be konkretaus plano. „Pamatai daiktą, tau tinka ir perki“, – sakė O.Pikul.

Anot atlikėjos, nors jai, kaip ir visoms moterims, smagu įsigyti naują drabužį, vaikščiojimas po parduotuves vargina. „Norėčiau, kad viskas būtų vienoje parduotuvėje. Užeitum, per 15 minučių išsirinktum, susimokėtum ir išeitum. Bet, deja, tai neįmanoma“, – šypsojosi „Olialia“ pupytė.

Vasarą – jokių aukštakulnių

Nors „Olialia pupyčių“ įvaizdžio dalis – aukštakulniai, O.Pikul į „Metų šopoholiko“ rinkimus atėjo bateliais lygiu padu. „Na, su aukštakulniais po parduotuves vaikščioti būtų kvaila... Nemanau, kad pirksiu aukštakulnius. Vasarą jų nemėgstu“, – sakė ji, pridurdama, kad karštu metų laiku mėgsta avėti patogią avalynę.

Mergina žurnalistams prisipažino esanti ne tik mažo ūgio, bet ir, anot jos pačios, – „keistų formų“, o tai kartais apsunkina drabužių paiešką. O.Pikul tikino savąją drabužių spintą pildanti prekybos centruose, o prekėms iš antrų rankų niekuomet nesusiviliojusi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius