-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Oksana Zlatkovaitė: po skyrybų pirštą vis dar puošia sužadėtuvių žiedelis (papildyta balandžio 24 d.)

Nors žiniasklaidoje aptarinėjamos dar vienerios, jau antros per pastaruosius metus, Oksanos ir Egmonto Bžesko (36) skyrybos, mergina rami kaip niekada. „Gyvenu šia diena, jaučiuosi puikiai“, – šypsosi ji. Ant žavios juodaplaukės pirštelio spindi Egmonto dovanotas sužadėtuvių žiedelis. Sužadėtuvių, apie kurias niekas nesuuodė!
Egmontas Bžeskas ir Oksana Zlatkovaitė
Egmontas Bžeskas ir Oksana Zlatkovaitė / Žurnalo "Privatu" viršelis

Vardas, pavardė: Oksana Zlatkovaitė.
Gimimo data, vieta: 1983 06 27, Vilnius. 26 m.
Šeiminė padėtis: netekėjusi.
Išsilavinimas: Mykolo Romerio universitete baigė teisės ir valdymo specialybę.

Gedimino Žilinsko nuotr./Oksana Zlatkovaitė
Gedimino Žilinsko nuotr./Oksana Zlatkovaitė

Oksana, dirbai grupės „69 danguje“ vadybininke, vėliau laidos „Rožių kerai“ vykdančiąja prodiusere, o neseniai debiutavai kaip viena iš projekto „Vaikų balsas“ vedėjų. Gyvenimas Tau šypsosi!

Buvau maloniai nustebinta, kai sulaukiau pasiūlymo tapti projekto vedėja. Jaudinausi beprotiškai. Kai žiūrėjau filmavimo įrašą, mano širdis daužėsi lyg pašėlusi ir ne mažiau nei tą akimirką, kai lipau į sceną. Pasakysiu atvirai – tą dieną padariau viską, ką galėjau. Dabar žinau, ką daryčiau kitaip, nes išanalizavau visas savo klaidas.

Ką Tu dabar veiki?

Pastaruoju metu žmonės man dažnai užduoda šį klausimą. Kai su šypsena veide atsakau: „Nieko“, visi nustemba: „Kaip galima nieko neveikti? Ji turbūt apsimetinėja arba kažką slepia.“ (juokiasi.) Aš iš tikrųjų nieko neveikiu. Gyvenu sau. Gyvenimas nestovi vietoje, esu jauna, turiu ne tik rankas ir kojas, bet ir protą. Kiekvienas esame savo likimo kalvis. Tik nuo mūsų priklauso, kuria linkme pakryps gyvenimas. Neslėpsiu, turiu nemažai minčių, tačiau apie tai nenoriu kalbėti... Vėl įsitikinau liaudies išmintimi: „jei nori prajuokinti Dievą – papasakok savo planus“. Taip nutiko ir man, kai vienam leidiniui prasitariau apie rengimąsi kelionei į Azerbaidžaną. Džiaugiuosi, kad šiuo metu Egmontas yra ten ir jam puikiai sekasi. Ne planais reikia didžiuotis, o nuveiktais darbais.

Kokioje srityje norėtumei save realizuoti ateityje?

Nuo vaikystės svajojau sekti tėvelio ir vyresnėlės sesers pėdomis – tapti policininke. Kai šį norą įgyvendinau, viską mečiau ir pasinėriau į pramogų pasaulį, televiziją. Dabar jau bijau kažką prognozuoti. Šiuo metu drąsiai galiu sakyti, kad man patinka tai, ką veikiau pastaruosius porą metų, o kas bus ateityje, priklausys tik nuo manęs.

Kadangi užsiminei, jog baigi įsirengti savo butą, vadinasi, tiesa, kad Tu su Egmontu jau nebegyveni?

Tiesa... Sunku žmonėms patikėti, kad mes su Egmontu galiausiai išsiskyrėme. Kai kurie galvoja, kad mūsų skyrybos yra tik reklamos triukas. Tie, kurie neseniai mane matė važinėjančią Egmonto automobiliu, galvoja, jog ir vėl afišuojame skyrybas. Nors mes jau nebe kartu, tai nereiškia, kad aš ir Egmontas visai nebendraujame. Mes puikiai sutariame. Juk penkerius metus praleidome kartu! Egmontas iki šiol man daug padeda. Natūralu, kad jis tapo mano gyvenimo dalimi.

Vis dėlto skyrėtės ne kartą. Dabar leidi suprasti, kad šįkart padėtas paskutinis taškas. Kodėl?

Žmonės susipažįsta, draugauja, įsimyli, gyvena kartu, pykstasi, taikosi, padaro nedovanotinų klaidų, trenkia durimis ir išeina, grįžta, jaučiasi laimingi, panyra į rutiną, vėl pridaro klaidų. Yra etapas, kai į visa tai žiūrime pro rožinius akinius, bet vėliau išvystame tikrąsias gyvenimo spalvas. Kadangi nuolat sau kartoju: „Niekada nesakyk niekada“, todėl gyvenime nededu taškų. Beje, po taško visada galima pradėti naują sakinį...

Ne paslaptis, kad Egmontas labai gailisi Tave praradęs, daro viską, kas įmanoma, jog tik Tave susigrąžintų. Kad jis Tave labai myli, vyras neslepia net ir nuo aplinkinių žmonių. Nejaugi jam nesuteiksi dar vieno šanso?

Nenutuokiu, kam ką pasakoja Egmontas. Aš žinau, apie ką kalbamės mes, o tai ir liks tik tarp mūsų...

Šnekama, kad Tavo gyvenime jau atsirado kitas artimas žmogus...

Tegul šias kalbas ir komentuoja tie žmonės, kurie apie mano gyvenimą neva žino geriau už mane pačią.

Gedimino Žilinsko nuotr./Oksana Zlatkovaitė ir Egmontas Bžeskas
Gedimino Žilinsko nuotr./Oksana Zlatkovaitė ir Egmontas Bžeskas

Prieš savaitę žurnale „Privatu!“ pasirodė nuotraukos, kuriose užfiksuotas Egmonto flirtas ir bučiniai su šviesiaplauke mergina. Tavęs tai nežeidžia?

Man nesmagu, kad žmonės, išvydę tokias nuotraukas, ir toliau manys, jog Egmontas – mergišius, lovelasas. Jis toks nėra! Tai žiniasklaidos sukurtas įvaizdis. Aišku, man nepatinka, kaip Egmontas elgiasi. Jis puikiai supranta, kad yra viešas žmogus, todėl kiekviena šalia jo atsiradusi mergina bus su juo poruojama. Nekaltas bučinys į skruostą gali turėti įtakos įvaizdžiui, todėl jei Egmontas nenori būti vadinamas vėjo pamušalu, jis privalo suvokti, jog viešumoje reikia elgtis truputį santūriau.

Esi tikra, kad jums draugaujant Egmontas Tau buvo ištikimas?

Tai žino tik Egmontas. Jei ir aš žinočiau, tikrai šito neviešinčiau. Egmontas – išvaizdus, ryškus, charizmatiškas žmogus, todėl natūralu, kad merginoms jis patinka. Egmontas tikras džentelmenas, todėl jei renginyje šalia jo yra kažkokia mergina, jis mielai pozuoja, šypsosi, bučiuojasi. Dėl tokio elgesio jam ir „pripaišomi“ vis nauji romanai. Gyvenime Egmontas yra visiškai kitoks žmogus.

Atmeskime prielaidą, kad Jūs kada nors susitaikysite. Vis tiek Egmontas vieną dieną sutiks tą moterį, kurią ves prie altoriaus. Koks tai bus žmogus?

Mergina, kurią prie altoriaus ves Egmontas, bus šito verta. Jis į santuoką žiūri labai atsakingai, todėl amžiną meilę prisieks tik tai, kuri bus ypatinga. Esu rami: jis ves tik iš labai didelės meilės.

Egmontas kada nors Tau piršosi?

Taip (švelniai nusišypso)!

O kodėl Tu be žiedelio?

(Oksana iškelia ranką ir parodo baltojo aukso žiedelį su spindinčiu deimančiuku – aut. past.) Turbūt niekas netikėjo, kad Egmontas taip gali pasielgti. Gal kažkas ir matė tą žiedelį, bet niekam nė nekildavo mintis paklausti. O juk visa tai įvyko prieš metus! Vėliau ne kartą kalbėjomės apie mūsų vestuves... Kai Egmontas pasipiršo, viskas buvo taip netikėta, kad netikėčiau nė negalėjo būti!

Turbūt tuo metu jauteisi tarsi karalaitė?

Jaučiausi tarsi degalinės princesė (kvatoja).

Oksana, kalbamės apie jūsų skyrybas, tačiau pirštą vis dar puošia žiedelis. Nekyla minčių jo grąžinti?

Ne. Kodėl turėčiau?! Nors nesu iš tų moterų, kurios myli briliantus, tačiau kiek kartų po TOS dienos mes esame skyręsi ir taikęsi, nė karto žiedelio nebuvau nusimovusi nuo piršto. Jį Egmontas man padovanojo kaip savo meilės įrodymą, todėl aš šį žiedą labai branginu.

„Kai Egmontas pasipiršo, viskas buvo taip netikėta, kad netikėčiau nė negalėjo būti! Vėliau ne kartą kalbėjomės apie mūsų vestuves...“

Vaiva Budraitytė (50): Bžeskas privalo vesti šiemet arba niekada

„Egmontas – grieko vertas vyrukas, ne veltui jam netrūksta merginų dėmesio. Bijau, kad Egmontui netektų keisti orientacijos, nes tie, kurie visą gyvenimą gauna tai, ko užsimano, sulaukę 40 metų, ryžtasi eksperimentams ir sugula su savo lyties atstovais. Egmontas, kaip patinas, nėra patyręs nesėkmingos medžioklės, nes merginos pačios prieš jį išsirikiuoja į eilę. Moterys pačios kaltos, kad taip išlepina vyrus.
Šie metai Egmontui bus labai sėkmingi. Jis pradės naują gyvenimo etapą, naują verslą. Visi Ožiaragiai veda arba labai anksti, arba labai vėlai. Egmontas privalo susituokti šiemet arba jam nereikėtų iš viso tuoktis. Kodėl? Kad nei sau, nei merginai nesugadintų gyvenimo.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius