Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksanai Pikul-Jasaitienei Šv. Jonų bažnyčioje įteiktas magistro diplomas: „Ši vieta man labai svarbi“

Saulėtą penktadienio rytą grupės „Naujos pupytės“ lyderei Oksanai Pikul-Jasaitienei Šventų Jonų bažnyčioje buvo įteiktas magistro diplomas. Žinoma moteris neslėpė, kad jaučiasi nuostabiai, jog buvo įvertintos jos pastangos, o ir ši bažnyčia kelianti tik pačius maloniausius sentimentus ir prisiminimus.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Nuotaikos pačios geriausios! Man labai smagu, kad universitetas turi tokią gražią tradiciją teikti diplomus Šventų Jonų bažnyčioje – ji man yra labai svarbi, nes čia vyko ir mano vestuvės, ir bakalauro diplomo teikimas. Diplomų teikimo šventės praleisti tikrai neketinau – su mielu noru ir dideliu džiaugsmu čia atvykau“, – portalui Žmonės.lt sakė gerai nusiteikusi Oksana.

Paklausta, ar labai jaudinosi, atlikėja teigė, kad visas jaudulys – jau praeityje, dabar beliko tik mėgautis akimirkomis: „Į viską jau žiūriu labai atsipalaidavusi – juk visa, kas buvo sunkiausia, jau praėjo. Viskas apginta, sudėliota į savo vietas, todėl liko tik pasimėgauti.“ Tarptautinio verslo mokykloje studijavusi Oksana sausio pabaigoje apsigynė magistrinį darbą tema: „Pardavimų vadybininkų kaita, priežastys ir mažinimo būdai įmonėje“.

Šia džiugia proga Oksanos pasveikinti susirinko artimieji ir draugai. Įteikę gėlių ir apdovanoję bučiniais jie kartu pasidžiaugė jos pasiekimais.

„Pasveikinti atėjo mano artimiausi žmonės – mama, pusseserė, draugės, kolegės. Vėliau visos eisime išgerti puodelio kavos ir pasimėgausime tortu, nes iškart po ceremonijos visi studentai pakviesti taurės šampano. Na, o vakare atšvęsiu su draugėmis, nes didžiausia šventė man būti su artimiausiais žmonėmis, todėl ir pasidžiaugsiu kartu su jais“, – sakė O.Pikul-Jasaitienė.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Diplomų teikimo šventė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Diplomų teikimo šventė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Diplomų teikimo šventė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Diplomų teikimo šventė

Vyras šalia būti negalėjo

Paklausta, kodėl tokia svarbia proga šalia jos nėra vyro krepšininko Simo Jasaičio, atlikėja teigė, kad jis dalyvauti negalėjo dėl darbo. „Vyras neatvyks, nes šiuo metu žaidžia užsienyje. Deja, kad ir kaip norėtų būti šią akimirką su manimi – negali. Nieko nepadarysi, toks gyvenimas“, – optimizmo neprarado ji.

Asmeninio albumo nuotr./Oksanos Pikul-Jasaitienės gimtadienio vakarėlis
Asmeninio albumo nuotr./Oksanos Pikul-Jasaitienės gimtadienio vakarėlis

Šventei dailiai pasipuošusi Oksana portalui Žmonės.lt sakė, kad specialiai šiai progai paprašė žinomo Lietuvos dizainerio pasiūti jai suknelę. „Kai teikė bakalauro diplomus, tai buvome visi su mantijomis. Dabar irgi norėjome mantijų, bet paskui buvo nuspręsta, kad jų nebus. Todėl šia proga dizaineris Liutauras Salasevičius man pasiuvo suknelę“, – puikiu rezultatu džiaugėsi ji.

Moteris prisipažino, kad didžiausi sveikinimai užplūdo tuomet, kai tik apsigynė darbą, todėl šiandien jokių dovanų ar ypatingo dėmesio nesitikinti: „Visi jau pasveikino tą pačią dieną, kai tik apsigyniau darbą ir sužinojau savo pažymį. Sveikino ir Simas, ir jo sesuo, ir mama, ir, žinoma, mano artimieji, draugai.“

Apie tolimesnius mokslus O.Pikul-Jasaitienė prognozuoti nesiryžo. Anot jos, šiuo metu apie doktorantūrą ji negalvojanti, nes turi begalę kitos veiklos, tačiau neatmetė galimybės, kad ateityje dar gali pasiryžti studijuoti. „Apie doktorantūrą dabar tikrai negalvoju, nes tai labai rimtas žingsnis. Tam reikia daug laiko, bet tikrai nesakau ne, nes studijuodama jaučiu malonumą“, – šypsojosi Oksana.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius