Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksanos Pikul juokelis vos nevirto kriminalu

Pradėjus sklisti kalboms, esą grupės „Olialia pupytės“ narė Oksana Pikul gatvėje sužalota peiliu, mergina papasakojo kiek kitokią istorijos versiją.
O.Pikul džiaugiasi, kad randai po išpuolio gyja.
O.Pikul pasakojo, kad katino padarytos žaizdos gyja sunkiai. / Asmeninio albumo nuotr.

Pramogų pasaulio užkulisiuose pradėta kalbėti, esą prieš kelias dienas O.Pikul buvo užpulta ir sužalota peiliu. Naujienų portalas 15min.lt susisiekė su populiaria šviesiaplauke ir pasiteiravo, kaip ši jaučiasi.

Asmeninio albumo nuotr./Randai, likę po katino išpuolio.
Randai, likę po katino išpuolio.

Pasirodo, Oksana, draugų paklausta apie randus ant rankų, tikinusi, kad gatvėje buvo užpulta. Neva norėta pavogti merginos rankinuką. Esą įvyko susistumdymas ir užpuolikas O.Pikul ranką sužalojo peiliu. Portalui 15min.lt mergina sakė tik pajuokavusi ir nesitikėjusi, kad kas nors šio juokelio nesupras.

„Iš tiesų namuose dūkau su katinu ir labai jį kankinau, murkdžiau, kutenau, o jis staiga įsiuto ir mane užpuolė, dantimis apkandžiojo rankas, stipriai apdraskė“, – apie incidentą pasakojo O.Pikul.

„Ačiū Dievui, sužalota ne ties riešu, nes žmonės manytų, kad Oksana tokiu būdu buvo sugalvojusi pasitraukti iš gyvenimo“, – kalbėjo gražuolė.

Mergina 15min.lt tikino, kad po užpuolimo liko dideli randai. „Manau, jie bus dar ilgai, nes tikrai gilūs. Liks ir tokių balkšvų randelių ant rankos, nes šiuo metu jau šašai užsitraukę", – mano Oksana. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius