-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„One Direction“ vyrukai išleido kosmetikos liniją savo gerbėjoms

Vaikinų grupė „One Direction“ tikrai žino, kaip reikia uždirbinėti pinigus: vyrukai sukūrė dekoratyvinės kosmetikos liniją „Little Things“, kurią graibstyte graibstys milijonai jų gerbėjų.
„One Direction“
„One Direction“ / „Scanpix“ nuotr.

„One Direction“ kurtą kosmetikos liniją „Little Things“ galite pamatyti paspaudę čia.

Kosmetikos liniją vyrukai sukūrė bendradarbiaudami su kosmetikos kompanija „MUA“. Liniją sudaro lūpų dažai ir blizgiai, skaistalai bei nagų lakai.

Kiekviena ištikima grupės gerbėja už labai prieinamą kainą (visos priemonės kainuoja po kelis svarus sterlingų – kelis ar keliolika litų) galės išsirinkti ne vien tas grožio priemones, kurios joms labiausiai tinka ir patinka, bet ir atsižvelgdamos į tai, kuris grupės narys tą priemonę kūrė. Visos kosmetikos priemonės yra personalizuotos, taigi jeigu mergina eina iš proto dėl, pavyzdžiui, Harry Styleso, ji galės nusipirkti lūpų blizgį „Harry loves Strawberry“. Kitos galės rinktis iš tokių lūpų blizgių: „Zayn loves Watermelon“, „Louis loves Vanilla“, „Niall loves Cherry“, „Liam loves Blueberry“.

Kiti produktai yra pavadinti taip pat kaip populiarios „One Direction“ dainos: lūpų dažai „Be Mine“, „I Wish“, „Moments“ ar „Rock Me“. Skaistalai pavadinti taip pat kaip ir grupės daina „What Makes You Beautiful“.

Šią vasarą „One Direction“ vaikinai Harry Stylesas, Zaynas Malikas, Niallas Horanas, Louisas Tomlinsonas ir Liamas Payne'as pristatė ir moteriškus kvepalus „Our Moment“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius