-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Originaliausios dovanos

Dovanoti dovanas yra taip pat smagu, kaip ir jas gauti, tačiau, norint nustebinti artimą žmogų, tenka kaip reikiant pasukti galvą. Garsių žmonių paprašėme prisiminti, kokia dovana jiems padarė didžiausią įspūdį.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / Asm. albumo nuotr.

Džordana Butkutė (42)
Gavo vonios kambario duris

Neseniai gimtadienį atšventusi scenos primadona geriausiai prisimena 40–ojo jubiliejaus proga gautą neįprastą, tačiau itin reikalingą dovaną.
„Niekaip negalėjau išsirinkti vonios kambario durų, todėl porą metų gyvenau išvis be jų. Gimtadienio vakarą, grįžusi namo, radau daugybę pripūstų balionų ir naujas jau įstatytas vonios duris. Tai buvo didžiulė staigmena, kuria pasirūpino mano broliai“, – prisiminusi šypsosi Džordana.

V.Ovadnevo nuotr./Eimutis Kvoščiauskas
V.Ovadnevo nuotr./Eimutis Kvoščiauskas

Eimutis Kvoščiauskas (29)
„Mane išdūrė!“

Labai smagią dovaną aktoriui sugalvojo bičiuliai. „Su draugais turėjau švęsti savo gimtadienį. Jau ruošiausi išvykti iš namų, bet netikėtai užsuko viena bičiulė ir su liūdesiu pranešė, kad vienas draugas susirgo, antram atsirado svarbių reikalų, o trečias kažkur dingo, todėl gimtadienį švęsime tik keliese. Kaip aš tada nusiminiau... Bet ką darysi, juk vaišės užsakytos, reikia važiuoti.
Išėjome į lauką pasitikti taksi automobilio, o vietoj jo prie mano laiptinės sustojo limuzinas. Paragintas atidaryti automobilio duris, viduje išvydau visus draugus, kurie neva negalėjo dalyvauti mano šventėje. Oi, kaip mane išdūrė!“ – juokiasi Eimutis, mielai prisimindamas tokią bičiulių staigmeną.

V.Ovadnevo nuotr./Radžis Aleksandrovičius
V.Ovadnevo nuotr./Radžis Aleksandrovičius

Radžis Aleksandrovičius (23)
Makaronų vėrinys

Nors iš gerbėjų garsiausias panevėžietis nuolat sulaukia įvairiausių dovanų, tačiau gimtadienio proga originaliausiai jį šiemet apdovanojo kolegė Agnė Petravičienė (33). Moteris pati savo rankomis suvėrė karolius iš... makaronų! „Kad būtų ką moterims ant ausų kabinti“, – taip savo rankdarbį paaiškino Agnė.

V.Ovadnevo nuotr./Nerijus Juška
V.Ovadnevo nuotr./Nerijus Juška

Nerijus Juška (33)
„Kokia gėda man buvo!“

Nors tai buvo prieš dešimtmetį, baleto primarijus šį nuotykį prisimena kaip prieš savaitę vykusį. „Tuo metu Operos ir baleto teatre gerbėjams dar buvo leidžiama užlipti į sceną ir pasveikinti artistus. Vieni nešė gėles, kiti... O štai viena moteris į sceną užlipo su tinkliniu krepšeliu, iš kurio kyšojo butelis degtinės. Kokia gėda man buvo! Net visa salė nuščiuvo pamačiusi tokią dovaną!..“ – prisimena alkoholio visiškai nevartojantis Nerijus.

Asmeninio albumo nuotr./Solveiga Vilkevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Solveiga Vilkevičiūtė

Solveiga Vilkevičiūtė (23)
Gimtadienis šampano vonioje

Su didžiausiu malonumu grupės „Axom“ narė prisimena staigmeną, kurią jai padovanojo širdies draugas. „Tai buvo pilna vonia šampano, – šypsosi Solveiga. – Aišku, joje mes maudėmės kartu. Pamenu, kai lipau, buvo labai šalta, o draugas dar nutarė į vonią įberti ledukų. Palaukėme, kol jie ištirps, ir tada bėgome į garų pirtį. Jausmas, kai ant tavo kūno šampano burbuliukai, iš tiesų neįprastas.“

V.Ovadnevo nuotr./Mantas Petruškevičius
V.Ovadnevo nuotr./Mantas Petruškevičius

Mantas Petruškevičius (26)
Prabangūs apatiniai

Stilistas prisimena, kaip Kalėdų proga nuo draugų dovanų gavo prabangius apatinius. „Jei atvirai, labai sutrikau, net nežinojau, kaip reaguoti, nes tokia dovana nėra tinkama dovanoti per Kalėdas. Kur kas mieliau jaučiuosi iš dovanų dėželės ištraukęs smilkalų, originalių žvakių ar mielų aksesuarų“, – sako Mantas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius