Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo pinigų suma, kurią turės sumokėti chuliganės, sumušusios grupės „Kitokios“ merginas

Šį penktadienį įsigaliojo Raseinių rajono apylinkės teisme rugsėjo 20 dieną paskelbtas nuosprendis grupės „Kitokios“ merginas sumušusių chuliganių byloje. Iki šios dienos nebuvo viešinama suma, kurią nukentėjusiosioms turi sumokėti mušeikos.
Ankstesnės sudėties grupės „Kitokios“ narės 2012 metais per Kalėdas patyrė nemalonų incidentą.
Ankstesnės sudėties grupės „Kitokios“ narės 2012 metais per Kalėdas patyrė nemalonų incidentą. / Viktorijos Kuhlins ir asmeninio albumo nuotr.

Rugsėjo pabaigoje šioje nemalonioje istorijoje buvo pasiekta atomazga. Baudžiamoji byla nutraukiama teismo nuosprendžiu patvirtinus abiejų pusių susitaikymą. Užpuolikės galiausiai prisipažino sumušusios atlikėjas ir sutiko atlyginti nukentėjusioms žalą.

Pernai per Kalėdas Raseinių rajono degalinėje Gretą Lebedevą, Renatą Klimaitytę, Oksaną Šklėriūtę ir Indrę Burlinskaitę užpuolusios merginos Karina Jocaitė ir Agnė Pociūtė dainininkėms turi sumokėti 10 tūkst. litų,

Raseinių rajono apylinkės teismo teisėja Irena Narbutienė portalui Žmonės.lt patvirtino, kad penktadienį baudžiamoji byla užpuolikėms buvo nutraukta.

„Kadangi buvo pradėta baudžiamoji byla, susitaikymas patvirtintas nuosprendžiu – kaltinamosios susitaikė su nukentėjusiomis“, – sakė teisėja.

Pagal taikos sutartį, grupės „Kitokios“ merginas užpuolusios chuliganės dalį sumos jau turi būti pervedusios dainininkėms. 

„Sutartimi patvirtinta, kad kaltinamosios – K.Jocaitė ir A.Pociūtė – dalį sumos jau turėjo sumokėti rugsėjį, likusią pinigų sumą jos turi sumokėti iki nurodytos datos. Pinigus kaltinamosios turi pervesti visoms keturioms nukentėjusioms į jų nurodytas sąskaitas“, – sakė I.Narbutienė.

Žmonės.lt žiniomis, tuomet kartu grupėje kartu dainavusios G.Lebedeva, R.Klimaitytė, O.Šklėriūtė ir I.Burlinskaitė 10 tūkstančių litų pasidalins lygiomis dalimis.

Agnė Pociūtė ir Karina Jocaitė yra atleistos nuo baudžiamosios atsakomybės pagal Baudžiamojo kodekso 284 straipsnio pirmą dalį kaltininkams ir nukentėjusiems susitaikius.

„Dėl teismo išlaidų nei viena, nei kita pusė pretenzijų neturėjo – abi pusės sutarė padengti savo advokatams skirtas išlaidas“, – patikino teisėja. 

Puolė rankomis ir kojomis

Žmonės.lt primena, kad grupės „Kitokios“ nares, pernai važiuojančias po kalėdinio koncerto namo, Raseinių rajono degalinėje užpuolė ir sumušė nepažįstamos merginos.

„Mes važiavome iš koncerto ir mums reikėjo sustoti įsipilti degalų. Oksana vairavo savo automobilį, o mes su Greta miegojome. Renata galbūt irgi snūduriavo. Oksana nuėjo užsipilti degalų, o Renata nuėjo nusipirkti sumuštinio. Kuomet Oksana pylė degalus, prie jos priėjo du vaikinai, pradėjo kalbinti, bet ji nekreipė į juos dėmesio. O tie vaikinai pasirodo, buvo atvažiavę su dviem merginomis. Jos pamatė, kad jų vaikinai atkreipė dėmesį į Oksaną ir mūsų automobilį, susinervino, pradėjo rėkti ant savo vaikinų“, – konflikto pradžią tąsyk prisiminė Indrė Burlinskaitė.

Vėliau merginos paleido visą bjaurių žodžių virtinę apie dainininkes. Renata grįžo į automobilį, o susimokėjusią už degalus ir prie automobilio grįžtančią Oksaną minėtos merginos ir užpuolė.

„Tada išbėgo Renata, bandė ginti, o tada visos bandėme gintis, bet nepavyko. O ką darė vaikinai, aš nebeatsimenu, nes buvau šoke. Ar jie mus laikė, ar ką... Aš gavau labai stiprų spyrį į smilkinį, mane spardė ir parkritusią ant žemės. Įsivaizdavau, kad spyrė vyras, nes labai stipriai... O Greta sakė, kad ten visgi spyrė mergina“, – muštynių eigą pernai gruodį nupasakojo Indrė Burlinskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius