Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo projekto „2 minutės šlovės“ pagrindinis prizas

Antram sezonui besiruošianti LNK talentų laida „2 minutės šlovės“ ieško dalyvių, iš kurių vienam, laimėjusiam superfinalą, atiteks pagrindinis prizas. Nuo rudens sezono prasidėsiančiame projekte galios tokios pačios taisyklės kaip prieš tai – dalyviai turės pasirodyti pagrindiniuose etapuose, po kurių lauks finalai, o dešimties geriausių ir talentingiausių – superfinalas. Jau paaiškėjo, kad pagrindinis prizas bus net keturiasdešimt tūkstančių litų.
V.Pauliukaitis
V.Pauliukaitis / LNK nuotr.

Šiuo metu projekto „2 minutės šlovės“ kūrybinė grupė vykdo atrankas visoje Lietuvoje. Vos prieš savaitę lankęsi Klaipėdoje, laidos kūrėjai sulaukė daugybės iš anksto atrankai nesiregistravusių įdomių spalvingų asmenybių: tai ir dainuojanti kranininkė Vaida, ir nerta palaidine pasipuošęs sunkųjį roką atliekantis Remigijus, įvairios liaudies kapelos ir kiti. Tačiau labiausiai laidos kūrėjai džiaugėsi uostamiestyje atradę Lietuvoje populiarios grupės analogą – jaunų, tačiau itin profesionaliai grojančių ir dainuojančių paauglių kolektyvą.

Jau kitą savaitę laidos kūrėjai apsilankys daugiau nei dešimtyje Lietuvos miestų. Į atrankas kviečiami atvykti ne tik dainuojantys ir šokantys, bet ir kitokiais gabumais apdovanoti Lietuvos žmonės: kuriantys papuošalus, tapantys, audžiantys, lipdantys iš molio, kalbantys atbulai ir šiaip savame kailyje netveriantys tautiečiai.

Atrankos vyks:
Liepos 26 d. – Kėdainiuose, Ukmergėje, Panevėžyje, Anykščiuose;
Liepos 27 d. – Visagine, Utenoje, Molėtuose;
Liepos 29 d. – Marijampolėje, Druskininkuose, Alytuje;
Rugpjūčio 3 d. – Šiauliuose, Mažeikiuose, Telšiuose;
Rugpjūčio 4 d. – Plungėje, Šilutėje, Tauragėje;
Rugpjūčio 9 d. – Radviliškyje, Biržuose, Rokiškyje.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius