Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pakeliui į „X Faktorių“ – „Golden Age“ gimtadienis su garsiuoju Aleksu Augaičiu

Prieš nepilnus metus internete paviešinusios mobiliuoju telefonu nufilmuotą įrašą ir per naktį sulaukusios 20 tūkst. peržiūrų, dvi muzikalios, repuojančios klaipėdietės Gabrielė Urbonaitė ir Evelina Meidutė, išnaudojo savo šlovės akimirką.
Aleksas Augaitis
Aleksas Augaitis / „Golden Age“ archyvo nuotr.

Duetas „Golden Age“ švenčia pirmąjį gimtadienį, intensyviai įrašinėja savo pirmąjį albumą ir ruošiasi dalyvauti populiariame televizijos projekte „X Faktorius“.

Merginas į grupę subūrusio video didžėjaus DVJ Gexx, kurio dėka per naktį klaipėdietės tapo nauja „Facebook“ sensacija, teigimu, šiuo metu karštoje „hip hop evolution“ programoje – apie 20 kūrinių. Su koncertine programa grupė apkeliavo Lietuvos didmiesčių klubus, buvo kviečiama koncertuoti kaimyninėje Latvijoje.

„Gimtadieniui ruošiame karštą vakarėlį. Varomoji programos jėga – old school'o ir new school'o hiphopo hitai. Norime visiems dar kartą priminti, kad hiphopo kultūra nebūtinai turi būti siejama su narkotikais, gaujų karais ir muštynėmis, tai – ir nuotaikinga, lengva, pozityvi, seksuali muzika. Atmosferą kaitins ir mūsų gimtadienio svečiai – Lietuvos padangėje gerai žinomi reperiai“, - pasakojo DVJ Gexx.

Asmeninio albumo nuotr./„Golden Age“
Asmeninio albumo nuotr./„Golden Age“

Lapkričio 4 d., penktadienį , Klaipėdos klube „Raketa“ grupės „Golden Age“ gimtadienio vakarėlyje kartu su merginomis į sceną kops „X Fakoriuje“ pernai išgarsėjęs Aleksas Augaitis bei visiems gerai pažįstamas Ironvytas.

DVJ Gexx teigimu, merginų duetas jau svarsto galimybę artimoje ateityje įrašyti kelis bendrus kūrinius su Aleksu. Tiesa, bendradarbiavimą gali tekti atidėti kuriam laikui – neseniai „Golden Age“ merginos sulaukė populiaraus televizijos projekto „X Faktorius“ prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus-Samo kvietimo dalyvauti projekte. Kaip sekėsi klaipėdietėms, ir ar repuojančioms merginoms pavyko pelnyti griežtos komisijos simpatijas, bus galima sužinoti lapkričio 13 dieną, sekmadienį, stebint laidos įrašą per TV3.

Duetas „Golden Age“ nauja „Facebook“ sensacija tapo prieš metus. Patalpinęs automobilyje mobiliuoju telefonu nufilmuotų repuojančių merginų įrašą, DVJ Gexx nuėjo miegoti, o ryte įsijungęs kompiuterį klaipėdietis nustėro – per 12 valandų filmuotą medžiagą jau buvo peržiūrėję apie 18 tūkst. žmonių. Per dvi savaites šis skaičius išaugo iki 40 tūkstančių peržiūrų. „Nė vieno neigiamo komentaro. Ir labai daug idėją palaikančių žinučių. Sulaukėme net kvietimų koncertuoti. Taip ir gimė mintis, kad reikėtų sukurti naują muzikinį projektą, nes yra žmonių, su malonumu prisimenančių hiphopą“, – pasakoja Gexx.

Šiuo metu suburtas projektas yra paruošęs apie 20 dainų muzikinę programą, kurioje – labiausiai žinomi reperių Busta Rhymes, Snoop Dogg, Salt-N-Pepa ir kitų mega žvaigždžių koveriai. Dainų aranžuočių miksus parengė pats DVJ Gexx.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius