Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palangoje nufilmuotame „Šok su manimi“ anonse Daivai Anužytei-Kasiulaitienei teko bučiuoti varlę!

TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyviai – Deividas Meškauskas, Daiva Anužytė-Kasiulaitienė, Viktorija Kunauskaitė, Tadas Rimgaila, Vytautas Mackonis ir Justina Žemaitytė – trumpam persikėlė į šiuo metu karščiausią tašką Lietuvoje – Palangą.
 Daiva Anužytė-Kasiulaitienė
Daiva Anužytė-Kasiulaitienė / TV3 nuotr.

Čia drauge su „Žuvėdros“ ir Palangos sportinių šokių kolektyvų šokėjais Palangos botanikos parke nufilmuotas „Šok su manimi“ anonsas, kuris TV3 eteryje bus pradėtas rodyti po poros savaičių.

„Siužetas kaip iš pasakos – Daiva tapo gėlininke, kuri karštą dieną parke sodina gėles ir svajoja apie savąjį princą. Besikapstydama gėlyne ji pamato varlę. Aišku, ją pabučiuoja ir įvyksta stebuklas – varlė tampa žaviu princu ir jiedu šoka lėtą meilės valsą. Princo-varlės vaidmuo patikėtas Deividui Meškauskui“, – šypsodamasi sako projekto prodiuserė Neringa Kavaliauskienė ir dėkoja Palangos botanikos parko kolektyvui.

Pasak prodiuserės, filmavimą kiek pasunkino svilinantis karštis – anonsas buvo filmuojamas visą dieną, profesionaliems šokėjams ant Tiškevičių rūmų laiptų teko šokti karštąją sambą bent kelioliką kartų. Be galo buvo svarbus ir D.Anužytės-Kasiulaitienės nusiteikimas – juk jai teko bučiuoti tikrą varlę!

„Šiam bučiniui ruošiausi ilgai, nuteikinėjau save psichologiškai. Nors ir suvokiau, kad varlė man nieko blogo padaryti negali, mintis, kad teks ją imti į rankas ir bučiuoti, kėlė šiokį tokį šleikštulį. Beje, varlė savo vaidmenį atliko puikiai – ant žolės sugulusi filmavimo komanda ją filmavo iš itin arti, o ši nė nemirktelėjo. O kai paėmiau ją į savo rankas – tik išpūtė akis, o aš ją ir pabučiavau, – nuotykį prisimena „Šok su manimi“ dalyvė ir TV3 projekto „Didieji pokyčiai“ vedėja. – Su komanda juokėmės, kad varlei iš kaimo tvenkinio pasisekė – ji tapo TV3 žvaigžde ir liko gyventi Tiškevičiaus rūmu parke!”

Be jau minėtų šokėjų, ant „Šok su manimi“ parketo trečiajame sezone suksis ir Tomas Uroška, Katerina Voropaj, Saulius Skambinas, Karina Jeremian, Olegas Koliakinas, Vaida Genytė, Danguolė Stachura, Lauris Reinikis, Deivis Norvilas, Kristina Ivanova ir kitos Lietuvos ir Latvijos garsenybės.

Visi projekto dalyviai bus pristatyti TV3 projekto „Šok su manimi“ vasaros šokių terasoje – jau birželio 22 dieną šokių ritmu bus švenčiamos Joninės, laukia klubo „Šokiai.lt“ pasirodymai, bus pristatytos net keturios projekto poros, taip pat ir naujausio TV3 masinio pasimatymų šou su Mindaugu Stasiuliu „Pasirink mane“ dalyviai!

Rugpjūčio 17 dieną 19 val. įvyks didysis projekto „Šok su manimi“ trečiojo sezono atidarymo vakaras, kuriame pirmąkart susitiks visi projekto dalyviai, o rugpjūčio 29 dieną projekto poros prisistatys ir TV3 televizijos žiūrovams naujojo televizijos sezono pristatymo šou.

„Šok su manimi“ – naujame TV3 sezone nuo rugpjūčio 29 dienos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius