Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Papiktinti patarimai“: kaip prarasti vaikiną per 10 dienų

Moterų ir vyrų santykiai – tai amžina kova. Kartais vyrai moterims padeda gyventi ir siekti savų tikslų, sužydėti ir atsiskleisti. O kartais tiesiog trukdo. Ką daryti, jei tu tikrai nori atsikratyti vaikino, nes dar esi nepasiruošusi rimtiems santykiams? Arba jei jis tave tiesiog nervina be jokios priežasties?
Flirtas
Jis ir ji / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.
Temos: 2 Santykiai Meilė

Pasinaudok šiais patyrusių eksperčių patarimais, kuriuos pateikia searchingforideal.net. Šie patarimai nelogiški? Bet ar logiški moters ir vyro santykiai? Ar meilė apskritai turi logiką? Jei nori patampyti likimą už ūsų, išbandyk šiuos patarimus. Visada laimėsi. Nes meilėje ir kare visos priemonės galimos.

1. Nuotraukos ir kiti (eks)mylimuosius primenantys daiktai. Pasikvietei vaikiną namo? Jautiesi su juo neblogai? Tačiau jūsų santykiai vystosi pernelyg audringai, o tai gali pakenkti tavo karjerai ar mokslams? Labai geras būdas pristabdyti (arba net nutraukti) romaną – buvusio vaikino nuotrauka ant sienos. Dar geriau jei ji daryta dviprasmiškoje pozoje (apsikabinimas, kaklo masažas, vyno taurės ir pan.) ar romatiškoje vietoje (paplūdimys su bikiniu, ant sofos ir pan.).

Nuo tokių vaizdų tavo dabartinis vaikinas turėtų mažų mažiausiai sutrikti. Jis tikrai iš karto nedrįs paklausti „su kuo tu čia“, „ar jūs dar kartu“. Turint omeny, kad kiekvienas vyras (koks jis bebūtų „medžiotojas“ ar „bobų čempionas“) slapta svajoja būti pirmasis ir vienintelis, toks niuksas privers jį krūptelėti ir nuspausti stabdį.

2. Staigūs nuotaikų pokyčiai. Nenuspėjami merginų šėliojimai, polėkis, jausmų proveržiai, subtilus kūrybiškumas vaikinus labai „veža“. Tačiau visai kas kita – atvirkštinės nenuspėjamos tavo reakcjos... Jos privers jį pasimesti. Gal net išves iš pusiausvyros savaitei, mėnesiui. Ypač jei jo ketinimai nuoširdūs ir jis norėtų su tavimi praleisti ne vieną naktį ir ne vienus metus. Nuobodu? Jeigu nori atsikratyti tokio „nuobodybės“, pasistenk nepakliūti į meilės tinklą. Stebink jį ne kūrybišku polėkiu, o griovimu. 

Tarkime, jei sutarėte savaitgalį plaukti baidarėmis, tikėtina, kad jis jau pasidomėjo orų prognoze, užsakė maršrutą ir parengė romantiškų staigmenų jūsų kelionei. Galbūt dėl to kai ką ir paaukojo: susitikimus su draugais, darbą, hobį. Galite drąsiai pareikšti, kad jūs dėl nieko su juo nesitarėte, tik „apie tai kalbėjotės“. Sutartą dieną (kai turėjote plaukti su draugu) apskritai kur nors (su kuo nors) išvažiuokite. Vargšas graušis nagus, žinodamas, kad, užuot buvusi su juo, mėgaujatės svetima kompanija kažkur toli. Tiesa, nepamirškite svarbiausio dalyko: būtina leisti jam suprasti, kad jums tą dieną ir be jo labai gera.Meilėje ir kare visos priemonės galimos.

3. Abstrakcijos ir dviprasmybės. Nuotaikų pokyčių padarytą žalą jūsų santykiams tikrai sustiprintų abstrakcijos. Natūralu, kad vyrai dažniausiai mąsto konkrečiomis sąvokomis. Ir mato „siauriau“, nei moterys. Todėl koks nors pareiškimas, jog „man dabar reikia laisvės“, „mane dabar veža bendravimas su žmonėmis“, „aš tik viena žinau, ko man reikia“ ar pan. turėtų dar labiau jį priversti pasimesti. Nieko nėra blogiau, nei situacijos, kai imi nesuprasti mylimo žmogaus.

 Taigi šūkčiokite ką nors „pusiau be ryšio“, be aiškaus konteksto, kad jis nieko nesuprastų, ir tikrai pasieksite savo. Pasimetęs ir nieko nesuprantantis vyras yra beginklis – jis neturi ko įsitverti, nejaučia žemės po kojomis. Kartais tampa apgailėtinas.

Dviprasmybės – dar geriau. Jo bičiulius ar savo kolegas jam girdint vadinkite „idealiais vyrais“ arba „mano vyrais“. Tuomet jis pasijus nevisavertis, nors ir žino, kad idealų nebūna.

4. Atsakomybė. Paprastai atsakomybės už savo partnerę bijo vyrai. Oi tie vėjavaikiai kazanovos... Sakoma, kad jiems tik viena rūpi. Na, ne visi jie tokie, žinoma, bet paprastai vyrus prie altoriaus juk tik su bizūnu galima nuvaryti. Todėl pajutęs, kad atsakomybės vengia mergina, o ne jis pats (tai tarsi būtų natūralu), jis turėtų pajusti frustraciją. Tokia būsena turėtų jį gerokai pakankinti. Nieko nėra blogiau, nei situacijos, kai imi nesuprasti mylimo žmogaus.

Įsivaizduojate kaip būtų netikėta: jis jau pasiruošęs bučiniui, gal net mažą stilingą „Swarowski“ žiedelį rankovėje (arba pusryčių bandelėje) paslėpęs... O jūs staiga leptelite, kad atsakomybė – tai kažkas jums svetima, tai antrankiai, tai stabdis, trukdantis siekti karjeros ir pan. Bingo! Jis jau beveik ant menčių ir kenčia už visas kitoms merginoms padarytas skriaudas ir netęsėtus pažadus mylėti amžinai!

5. Jokios iniciatyvos iš tavo pusės! Jei jis tave lepina mažomis dovanėlėmis, rašo romantiškas trumpąsias žinutes, negaili užuominų, kad esi jam labai brangi, tu tikrai turi labai gerą būdą jį įskaudinti. Nerodyk jokios iniciatyvos. Akivaizdžiai nevertink jo pastangų! Jokių pasiūlymų išgerti kavos, jokių kvietimų į filmą ar juo labiau į svečius! Jei vis dėlto neišlaikysi ir kartą per metus padėkosi už dovaną, daryk tai pabrėžtinai nuosaikiai. Tiesiog formalus „ačiū“ ir jokių ten „esu su tavim laiminga kaip niekad“. Jis turi susidaryti įspūdį, kad pastangos atkreipti tavo dėmesį buvo bevaisės. Kitaip tariant, jam turėtų toptelėti mintis, kad nerandate jokios bendros kalbos, esate nesuderinami ir svetimi vienas kitam.

6. Palikite jį ant ledo. Va čia tai menas. Ir nebūtina žiūrėti filmo „Runaway bride“ su Julia Robers ir Richardu Gere‘u, kad suprastumėte, kaip priversti vyro širdį paplūsti kraujais, kai jis jau matuojasi vestuvių kostiumą. Manau, jūsų elgesys turės mirtiną filmo „Pjūklas“ efektą, jeigu jis staiga pajus, kad jūs bėgate, o jis jau nieko nebegali pakeisti – kojos neklauso. Nebent pasielgtų kaip kokia Vienuolio „paskenduolė“. Taigi geriausia tai padaryti viešame renginyje, kad jis neturėtų nė menkiausios galimybės išsiaiškinti, kas nutiko ir liktų be amo. Jis jau beveik ant menčių ir kenčia už visas kitoms merginoms padarytas skriaudas ir netęsėtus pažadus mylėti amžinai!

Tiesa, nepamirškime ir šio straipsnio pavadinimo: Kate Hudson ir Matthew McConaughey duetas filme „Kaip atsikratyti vaikino per 10 dienų“ – puikus pavyzdys, kaip galima nužudyti ir tikrą meilę. Vien dėl principų.

7. Gimtadienis. Ne tik moterys, bet ir vyrai šią dieną sureikšmina. Ir ne tik dėl dovanų (kartais pikantiškų). Dažnai sakoma, kad gimtadienis yra tragedija, niekas nenori jo švęsti ir pan. Bet normaliam vyrukui be prietarų gimtadienis – tai mylimos merginos išskirtinis dėmesys ir bučiniai. Galbūt iškeptas pyragas, romantiškas šokis, aistringa naktis... Taigi peilį tiesiai jam į širdį suvarysite, jei apskritai nebus nei dovanos, nei bučinio, nei pyrago (jei jis mėgsta saldumynus, o ne mėsą). Dar geriau,– apskritai jo nepasveikinkite arba patampykite nervus. Paskambinkite telefonu ar brūkštelėkite sms jau į pačią gimtadienio pabaigą. Tegul pasikankina vargšelis.

8. Brangūs prisiminimai? Nuvertink juos. Jei ne kartą smagiai leidote laiką mėgstamoje kavinėje, jei turite prisiminimais alsuojantį suolelį parke, mėgiamą dainą ar filmą, kuriame pirmą kartą susikibote už rankų – nuostabu. Čia yra jo achilo kulnas (žinoma, jei tavo vaikinas turi atmintį). Įskaudink jį sakydama, jog nepameni filmo, o suolelis – jis toks kaip ir visi kiti: medinis, šlapias ir su šiukšlių dėže pašonėje. 

O dar geriau – pamesk jo dovanotą daiktą. Sudaužyk taurę, apliek jo nuotraukas kava. Ir tai papasakok jam.

9. Tiesiog daryk viską priešingai. Jam patinka ilgi plaukai? Susisuk juos į kuodą arba nusikirpk. Jis dievina tavo akis ir blakstienas? Neryškink jų, užsidėk akinius nuo saulės. Jis įsimylėjęs tavo mažą susirietusį kojos pirštelį, ant kurio pamatė tarsi afrodiziaką tviskantį žiedą, papildantį tavo tobulą (jo žodžiais tariant) figūrą? Specialiai paslėpk tą koją po kėde, kai jis prieina. Jis dievina tave su suknele? Skubiai lįsk į džinsus. Žaisk žaidimą „prieštarauk“, įrodinėk jam, kad jis susikūręs ir pamilęs tik tavo paveikslą, kurio iš tikrųjų nėra. Na ką, gal jis jau nebeskiria kairės nuo dešinės o juoda nuo balta? Ne, nepasiduoda? Gerai, su šypsena žengiame toliau. 

10. Atviri pokalbiai? Panaudok juos prieš jį. Natūralu, kad norėdamas tave pažinti, jis gali pradėti atvirauti. Jei papasakos apie savo mamą, apie savo vaikystę, gal net pirmą meilę – vadinasi jis jau pasirengęs su tavim bendrauti atvirai ir nori tiesiog drąsiai žiūrėti tau į akis. Jei jis iš tikrųjų domina tave kai vyras, tai labai geras ženklas. O jei ne?.. Išklausyk jį. Tegul išsikalba ir galvoja, kad tu juo tiki ir pasitiki. Kiek vėliau, nutaikiusi tinkamą momentą, mestelėk jam „ačiū už visus gražius žodžius“ ir rėžk, kad šiuo vyru netiki ir galbūt niekad netikėjai. Tai suveiks kaip kalio cianidas! Užnuodys jo kraują ilgam. Dabar šis vyrukas tikrai turėtų bent trumpam išvirsti iš klumpių, koks kietaširdis bebūtų. Šitaip spjovusi jam į širdį ir sužeidusi didelį vyrišką ego, turėtum nužudyti jo meilę, o jos likučius sukišti į mėsmalę. Ar jis vis dar skambina ir rašo sms? Keista.Žaisk žaidimą „prieštarauk“, įrodinėk jam, kad jis susikūręs ir pamilęs tik tavo paveikslą, kurio iš tikrųjų nėra.

Dar vienas geras patarimas. Kai jis atvirauja, netikėtai mestelėk jam, kad jis čia kalbasi pats su savimi. Toks cinizmas labai gerai veikia. Turėtų pajusti dalgio ašmenų šaltį, stingdantį visus keturis jo širdies skilvelius. Jei per dešimtį dienų vaikino atsikratyti dar nepavyko, žengiame į vienuoliktąją.

11. Nebūti kaltinimai. Va čia tai gėris, šitas žaidimas tau tikrai patiks, jei iš tikrųjų nori jo atsikratyti amžiams.

Natūralu, kad sulaukęs kaltinimų už nebūtas nuodėmes, jis neturės kaip pasiteisinti. Net jei ir labai norės. Juk racionalus (todėl kiek ribotas) vyriškas protas negali suvokti to, ko iš tikrųjų nebuvo. Tad ilgai nelaukus mestelėk jam keletą frazių, iškreipdama realybę, pateikdama nuogirdas. Na, pavyzdžiui, kad jis su visom elgiasi taip meiliai, kaip su jumis: vadina „gražiausiomis ir geriausiomis pasaulyje“. Ir pateik keleto pažįstamų vardus, su kuriomis jis kada nors yra šokęs ar lošęs kortomis (svarbu kad būtų su jomis bendravęs). Juk tikrai galimas dalykas, kad mandagus išsilavinęs vaikinas yra dar kam nors be jūsų sakęs komplimentą. Kaltės jausmas jį užgrauš kaip žemės kirminas.

Prikiškite jam banalumą, skystablauzdiškumą ir kitas vyrišką orumą žeminančias savybes, baigdama kaltinimų tiradą „aš pagaliau tave perpratau, man viskas paaiškėjo“. Ir, žinoma, pabrėžkite, kad jis yra toks pats, kaip kiti jūsų iki šiol sutikti vyrai. Čia vienu šūviu du zuikius nušausite, nes vyrai nemėgsta būti lyginami su kitais (ypač jei dėl jūsų labai stengiasi). Jam, žinoma, labai nepatiks, kad valotės kojas kaip į skudurą. Ir jeigu jam neatsivers trečioji akis pakaušyje, tai bent jau skrandžio opa garantuota.

12. Papildomas patarimas, kuris visada suveikia.  Jeigu lašas nikotino užmuša net arklį, tai lašelis cinizmo, alogiškumo ir ironijos gali taip pat viską. Jei ir tai nepadėjo, tai tas vaikinas arba aklas, arba idealistas. Belieka skausmingiausia procedūra – leisti jam suvokti, kad jūsų širdis priklauso kitam. Arba širdis ir kūnas. Supažindink jį su savo nauju vaikinu (jei jį tikrai turi) ir elkis panašiai kaip panašiai kaip 3–iajame punkte: pabrėžk jo varžovo idealumą, kad atstumiamas vyrukas pagaliau suprastų: be šansų!

Kaip buvo žadėta įžangoje, visada laimėsi. Tik neaišku ką: laisvę, naują meilę ar daugybę skausmingų, tačiau neįkainojamų gyvenimo pamokų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius