Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Papuošalų kūrėja Dovilė Dagė savo dievukui Stevenui Tyleriui asmeniškai įteikė pačios kurtus vėrinius

Grupės „Aerosmith“ gerbėja Dovilė Dagė net nesitikėjo, kad kada nors jai teks susitikti su savo dievuku – Stevenu Tyleriu – o tuo labiau įteikti jam savo pagamintus vėrinius. Tačiau kai kurioms slapčiausioms svajonėms yra lemta išsipildyti, tuo įsitikino papuošalų kūrėja Dovilė, kuri yra ištikima JAV roko grupės gerbėja jau 21 metus.
Stevenas Tyleris su Dovile Dage
Stevenas Tyleris su Dovile Dage / Asmeninio albumo nuotr.

„Šiuo metu Stevenas turi du mano dovanotus vėrinius: vieną įteikiau asmeniškai, o kitą kartą tai padarė mano draugė vizažistė Giedrė, kuri grimavo jį prieš trečiadienį įvykusį koncertą“, – portalui Žmonės.lt pasakojo D.Dagė.

„Antradienį kartu su žurnalistais ir kitais gerbėjais laukiau prie viešbučio, kuriame apsistojo į Lietuvą atvykusi grupė „Aerosmith“. Nesitikėjau, kad pavyks juos gyvai pamatyti ir Stevenui padovanoti asmeniškai pačios kurtą vėrinį iš juodų karoliukų. Jis išėjo į lauką, drauge su juo nusifotografavome, aš rankoje turėjau vėrinį ir iš karto jam įteikiau. S.Tyleris pasakė, kad vėrinys yra labai gražus, padėkojo ir iš karto užsidėjo“, – pasakojo prekės ženklo „Dovilė Dagė jewelry & accessories“ įkūrėja, kurianti 4 metus.

Asmeninio albumo nuotr./Stevenas Tyleris su Dovilės Dagės kurtu vėriniu
Asmeninio albumo nuotr./Stevenas Tyleris su Dovilės Dagės kurtu vėriniu

Daugiau apie grupės viešnagę Lietuvoje galite paskaityti paspaudę čia.

Dovilė pasakojo, kad antrąjį vėrinį savo vaikystės dievukui jai padėjo įteikti draugė. „Man paskambino Giedrė. Ji pasakojo mačiusi, kad spėjau jam padovanoti vėrinį ir paklausė, ar nenorėčiau dar perduoti jam vieno, nes ji grimuos jį prieš koncertą. Tai aš per vieną naktį jam sukūriau vėrinį, jį S.Tyleris norėjo dėtis koncerto metu. Tačiau vėrinys buvo ilgas, pabijojo, kad nukris pakabukai ir trukdys pasirodymo metu, todėl nesidėjo. Draugė pasakojo, kad Stevenas gyrė dovanas ir jam jos labai patiko. Didžiausias įvertinimas buvo tuomet, kai pamačiau nuotraukas, kuriose Stevenas išvyksta iš viešbučio į oro uostą, o ant jo kaklo puikuojasi abu mano vėriniai“, – portalui Žmonės.lt pasakojo D.Dagė.

Asmeninio albumo nuotr./Stevenas Tyleris su Dovilės Dagės kurtu vėriniu
Asmeninio albumo nuotr./Stevenas Tyleris su Dovilės Dagės kurtu vėriniu

D.Dagė atviravo, kad vis dar negalinti patikėti tuo, kas įvyko. Anot jos, ji jau nuo antradienio skraido padebesiais ir pati sau pavydi. „Sunku apibūdinti tą jausmą. Žinote, kūriau pirmą vėrinį S.Tyleriui nežinodama, ar sutiksiu jį, ar perduosiu. Tikiuosi, kad tai nėra paskutinis kartas, kuomet mes susitikome“, – kalbėjo menininkė.

Moteris džiaugėsi, kad dabar ne tik Lietuvos pramogų pasaulio atstovai, tokie kaip Beata Nicholson, Ugnė Skonsmanaitė, Rasa Martens puošiasi jos kurtais vėriniais, bet ir pasaulinio lygio žvaigždė, jos dievukas S.Tyleris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius