Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulinio garso įžymybės ruošiasi paskelbti muzikinių talentų konkurso, kuriame varžosi ir Evelina Anusauskaitė, laimėtojas

Kompanija AVON savo 125-ojo jubiliejaus paminėjimo kulminaciją surengs š.m. lapkričio 2 d. iškilmingame Moterų fondo apdovanojimų vakare „Pasaulio balsai permainoms“ („Global Voices for Change“), kurio metu bus apdovanoti daugiausiai nusipelnę kovoje su krūties vėžiu ir prieš smurtą šeimoje.
Evelina Anusauskaitė
Evelina Anusauskaitė. / Organizatorių nuotr.

Renginyje taip pat bus paskelbti pirmosios AVON organizuotos ir internetu vykusios muzikinių talentų paieškos moterims „Avon Voices“, kurioje tarp 10 finalisčių iš viso pasaulio varžosi ir lietuvaitė Evelina Anusauskaitė, nugalėtojos.

Valdybos pirmininkė ir vykdomoji direktorė Andrea Jung, Fergie, Natasha Bedingfield, Ashley Greene ir daugiau nei 800 svečių bei atlikėjų iš 39 pasaulio šalių dalyvaus žvaigždėmis knibždančiame renginyje viešbutyje Marriot Marquis Niujorko Taims aikštėje, kurio metu Moterų fondui turėtų būti paaukota daugiau nei 2,3 mln. JAV dolerių.

„Šiais metais mes ypatingai džiaugiamės, nes apdovanojimai atspindi globalinį mūsų kompanijos veiklos, kuria siekiama užkirsti kelią krūties vėžiui ir naikinti smurto prieš moteris apraiškas, pobūdį. Pagerbsime mūsų partnerių visame pasaulyje, kaip ir mes siekiančių pagerinti moterų gyvenimus, atsidavimą ir paramą“, – sako Andrea Jung.

„Šių – mums jubiliejinių – metų pabaigoje AVON pasaulinė labdara jau bus surinkusi ir paaukojusi daugiau nei 860 mln. JAV dolerių – ir visa tai paprastų žmonių: 6,5 mln. mūsų konsultantų, 40 000 darbuotojų ir šimtų milijonų klientų nuopelnas, leidęs mums tapti didžiausia pasaulyje jungtine labdaros organizacija, dėmesį telkiančia išskirtinai moterų problemoms spręsti.“

„Iškilmingas Fondo vakaras – vienas labiausiai laukiamų renginių Niujorke, ir man be galo malonu jame dalyvauti bei pagerbti „Pasaulio balsus permainoms“ („Global Voices for Change“) – tuos nuostabius žmones iš viso pasaulio, kurie nepailsdami dirba, stengdamiesi suteikti moterims naujų galimybių, užtikrinti jų sveikatą ir saugumą“, – sako 6 „Grammy“ apdovanojimus pelniusi dainininkė, konkurso „Avon Voices“ teisėja ir viena iš iškilmingo vakaro vedėjų Fergie.

„Aš su malonumu atlikau teisėjos pareigas ir be galo džiaugiuosi, kad iškilmingame Fondo vakare šis visus metus trukęs renginys pasieks kulminaciją.“

Konkursas „Avon Voices“

Iškilmingo vakaro metu įvyks pasaulinės muzikinių talentų paieškos kulminacija – bus paskelbtos dvi konkurso nugalėtojos (viena iš AVON konsultančių, o kita – iš paprastų dalyvių). Nugalėtojos bus išrinktos iš 10 finalisčių, atsižvelgiant į jų pasirodymą kavinėje „Hard Rock Café“ lapkričio 1 d. ir 2,5 mln. konkurso tinklalapio lankytojų iš viso pasaulio balsų.

Štai 10 finalisčių: Pauline Alencar (Brazilija); Evelina Anusauskaitė (Lietuva); Cissy Crutcher (JAV); Jaclyn Dustin (JAV); Selena Gittens (Kanada – AVON konsultantė); Joy Loria (Filipinai – AVON konsultantė); Roslynn Mahe (Jungtinė Karalystė); Rapeeporn Pratum-Anon (Tailandas); Claudia Santos Morandi (Venesuela); Natalia Terekhova (Rusija). 

„Avon Voices“ nugalėtojos įrašys albumą, kuris bus parduodamas AVON platinimo kanalais tam tikrose šalyse ir kuriame skambės originali daina, sukurta „Grammy“ ir „Auksinio gaublio“ apdovanojimus pelniusios muzikos industrijos legendos Diane Warren ir prodiusuota 7 „Grammy“ apdovanojimus laimėjusio prodiuserio Humberto Gatica.

Iškilmingame vakare šią dainą finalistės kartu su daugeliu žvaigždžių iš konkurso žiuri atliks pirmą kartą. Dalis pelno, gauto parduodant šį albumą 2012 m., bus skirta Moterų fondui. Be to „Avon Voices“ skirs dar 25 000 JAV dolerių Fondui kaip padėkos už naujų galimybių viso pasaulio moterims teikimą ženklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius