Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulinio garso modelis Margarita Švėgždaitė – Kęsto Rimdžiaus rudens kolekcijoje

Kęsto Rimdžiaus rudens drabužių kolekcijos veidu tapo fotosesijai specialiai iš Paryžiaus atvykusi Margarita Švėgždaitė. Žinomas modelis ir manekenė, ne kartą žingsniavusi garsiausių pasaulio mados namų podiumais, įkūnijo elegancija spinduliuojančią miesto moterį.
Margarita Švėgždaitė
Margarita Švėgždaitė / „Decolte“ nuotr.

„Siekėme atskleisti moteriškumą ir eleganciją. Margarita tiesiog neįtikėtinai gerai jautė rūbą, nuotaiką ir mano viziją šio rudens tendencijoms. Labai geras jausmas, kai savo kurtais drabužiais galiu aprengti man vieną gražiausių pasaulio moterų“, – kalbėjo stilistas K.Rimdžius. Pasak jo, Margarita pranoko visus jo lūkesčius.

Kęstutis Rimdžius
Kęstutis Rimdžius

Margarita Švėgždaitė priklauso garsiausioms modelių agentūroms, jos vardas puikavosi tokių prekės ženklų kaip „Christian Dior“, „Emanuel Ungaro“, „Armani“, „Fendi“ kolekcijų pristatymuose. Vieno garsiausių pasaulio modelių nuotraukos yra puošusios „Vogue“ ir „Elle“ žurnalų viršelius, ji ne vieną kartą yra buvusi „Victoria's Secret“ angelu seksualių apatinių drabužių pristatymuose.

Paklausta apie darbą su K.Rimdžiumi, Margarita atviravo, kad ją maloniai nustebino gražūs siluetai ir tai, jog gana puošni kolekcija gali būti dėvima kasdien. „Manau, kad kiekviena moteris džiaugtųsi, savo spintoje turėdama šios kolekcijos daiktus“, – tvirtino modelis.

Šio rudens kolekcijoje „Kęstas Rimdžius for Decolte“ dominuoja žemės spalvų tonai. Drabužiams panaudotos itin kokybiškos medžiagos – vilna, oda, kašmyro ir šilko deriniai, specialiai iš Italijos atkeliavę aukščiausios kokybės trikotažai. Kolekcija, kurią sudaro 24 skirtingi drabužių modeliai, pasirodys „Decolte“ parduotuvėse rugsėjo pradžioje.

„Decolte“ nuotr./Margarita Švėgždaitė
„Decolte“ nuotr./Margarita Švėgždaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius