Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasiklausyti Aleksandro Pogrebnojaus eilių atėjo būrelis bičiulių

Aleksandras Pogrebnojus ketvirtadienio vakarą skyrė paties kurtoms eilėms. Pasiklausyti jų dizaineris savo bičiulius ir socialinio tinklo „Facebook“ draugus pakvietė į nediduką, jaukų restoraną „Jalta“.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tiesa, garsenybių minios čia nebuvo. Viltasi, kad į renginį užsuks dizainerė ir A.Pogrebnojaus bičiulė Agnė Kuzmickaitė, tačiau veikiausiai ją namuose sulaikė mamiški rūpesčiai. „Žvaigždės man nepatinka“, – lakoniškas buvo A.Pogrebnojus. Į restoraną vakaro kaltininkas atvyko drauge su mylimąja manekene Monika Račiūnaite, kuri akį traukė išraiškinga šviesia skrybėle.

Prieš negausią publiką vartydamas savo 2006-aisiais išleistą eilėraščių rinkinį A.Pogrebnojus prisipažino besijaudinantis. Jis vis įterpdavo, jog praėjo nemažai laiko nuo tada, kai eilės buvo parašytos, ir šiandien jos jam atrodančios visai kitaip. „Iškepsiu duonos iš savo spalvotų sapnų...“ – romantišką vakaro toną uždavė dizaineris, vis pabardamas save, kad skuba skaityti.

„Nors „Facebook“ kviečiau daug draugų, dabar visai tiktų toks eilėraštis: „Tuščia kavinė, supuvęs laikas. Nyku aplinkui...“ Žinoma, juokauju, juk jūs čia!“ – šmaikštavo susirinkusiesiems A.Pogrebnojus.

Vakaro metu svečiams taip pat buvo siūloma įsigyti išskirtinio skonio ledų ir išgirsti A.Pogrebnojaus mėgstamos muzikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius