Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasiruošimus LNK šokių projektui pradėjęs Eimutis Kvoščiauskas: „Norėjosi verkti“

„Šokiai niekada nebuvo mano aistra, – atviras nuo rudens LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“ dalyvausiantis aktorius Eimutis Kvoščiauskas. – Gavęs pasiūlymą ilgai galvojau, ką daryti. Sutikau, nes pamaniau, jog man, aktoriui, šokių pamokos gali daug duoti.“
Eimutis Kvoščiauskas
Eimutis Kvoščiauskas / Naglio Bierancio nuotr.

Prieš priimdamas sprendimą Eimutis jau turėjo patirties su šokiais: mokydamasis akademijoje šoko baletą, tango, moderną, net yra šokęs modernaus šokio spektaklyje. Tačiau pirmosios repeticijos parodė, kad treniruotis kasdien su profesionale sportinių šokių šokėja ir šokti retomis progomis – ne tas pats.

„Neslėpsiu, kad pradėjęs mokytis šokti supratau, jog užsiveržiau sau kilpą. Iš pradžių norėjosi verkti. Labai sunku įsiminti žingsnelius, ką jau kalbėti apie plastišką judesių atlikimą. Niekada nesusimąsčiau, kad net muzikos pasirinkimas šokiui gali būti toks ilgas ir varginantis dalykas.“

Eimučio laukia ne šis vienintelis iššūkis. Vasarą aktorius ketina praleisti Londone, nes gavo stipendiją stažuotis TV ir kino akademijoje, televizijos ir kino vaidybos kursuose. Todėl šokių repeticijas pradėjo ankstyvą pavasarį ir ketina grįžti anksčiau iš Londono, kad spėtų rimtai pasiruošti LNK projektui „Kviečiu šokti“.

„Negaliu sakyti, kad einu tik laimėti. Dalyvauju projekte dėl savęs ir dėl ... pergalių“, – savo rimtus ketinimus išdėstė Eimutis Kvoščiauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius