Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinį birželio pirmadienį startuos naujas TV6 šou „Greiti ir įsiutusios“

Jau nuo birželio 28 dienos pirmadieniais–penktadieniais 20 val. vakare į TV6 ekranus įsiverš naujas nuotaikingas projektas „Greiti ir įsiutusios“. Suvaldyti azartiškus vairuotojus stengsis greičiui ir nuotykiams neabejinga žavioji naujos laidos vedėja Aistė Paškevičiūtė.
Aistė Paškevičiūtė
Aistė Paškevičiūtė / TV6 nuotr.

„Nauja vasariška laida sudomins kiekvieną vyrą, nes joje viskas paprasta kaip dukart du – karštos merginos ir gražios mašinos. Šiame vasaros projekte abi lytys pasitelks savo žavesio ginklus, kad smagiai papramogautų, pasivaržytų ir paflirtuotų“, – apie projektą pasakoja Aistė.

Vaikinų ginklas – jų automobilis, merginų – grožis. Du vaikinai, dvi purvinos mašinos, galbūt labai prabangios, o galbūt jau gerokai surūdijusios, ir būrys karštų, dėmesį traukiančių merginų. Tikslas? Smagiai pasibūti, parodyti savo automobilį, žinias ir atsilaikyti prieš gražuolių atakas. O žiūrovui – smagus reginys su daugybe įdomių mašinų, nesudėtingų klausimų ir maloniu vaizdu akims...

„Du vaikinai atvyksta į žaidimo vietą automobiliais, kuriuos mėgsta, puoselėja ir kuriais didžiuojasi. Karštos merginos, apsiginklavusios kempinėmis, putomis ir savo žavesiu, pasiryžusios jiems sukliudyti ir parodyti, kad jie gal neverti karšto prizo“, – žaidimo taisykles pasakoja naujos vasaros viktorinos „Greiti ir įsiutusios“ prodiuseris Vygintas Prebergas.

Vaikinai prisistato patys, pristato savo automobilius, jų pranašumus ir pasiruošia atsakyti į žavios vedėjos klausimus. Elementarūs klausimai ne kartą jiems pakiš koją, nes viso atsakinėjimo metu aplink jų numylėtus ratus suksis patrauklios merginos, kurios lyg ir plauna automobilį, bet iš tiesų trukdo atsakyti į klausimus, kreipdamos dėmesį į savo patrauklias kūno formas.

Susumavus balus ir paaiškėjus, kuris vaikinas gudriausias ir kurio mašina kiečiausia, laimėtoją merginos nuprausia kartu su jo automobiliu, tuo tarpu pralaimėtojas ne tik lieka be karštų merginų dėmesio, bet ir su savo kietuoju automobiliu yra apipilamas purvais.

Norintys dalyvauti nuotaikingame TV6 projekte kviečiami pildyti anketų internete adresu www.6tv.lt/greitiirisiutusios.

Naujas ypač karštas projektas akims ir ausims „Greiti ir įsiutusios“ – nuo birželio 28 dienos pirmadieniais–penktadieniais 20 val. tik per TV6!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius