Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Paslapčių namų“ laimėtojas Gintautas Katulis: „Norėjau išlaikyti solidų įvaizdį, o ne tapti svajonių jaunikiu“

50 tūkst. litų iš realybės šou „Paslapčių namai“ išsinešęs Gintautas Katulis (22) pratinasi prie normalaus gyvenimo be televizijos kamerų, mikrofonų ir nuolatinės įtampos, patiriamos stengiantis ne tik įminti kolegų paslaptis, bet ir saugant savąją.
Gintautas
Gintautas Katulis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

G.Katulis pagaliau gali mėgautis atvirais pokalbiais su draugais, šeimos palaikymu ir maloniu rūpesčiu – kur investuoti laimėtus pinigus. „Žinau, kad didžiąją dalį investuosiu į savo ateitį – mokslus arba verslą“, – Žmonės.lt pokalbio metu sakė Gintautas ir patikino pinigų pramogoms tikrai nešvaistysiąs. Psichologijos studijas dėl dalyvavimo realybės šou sustabdęs vaikinas į jas grįš jau kitąmet, o iki tol likusį laiką leis kurdamas ateities planus.

Gintautas Katulis
Gintautas Katulis

Ar pasikeitė gyvenimas išėjus iš realybės šou? Kuo užsiimi dabar, kai studijas atidėjai kitiems mokslo metams?

Nežinau, ar gyvenimas labai pasikeitė, tiesiog bandau grįžti į normalias vėžes. Šiuo metu galvoju, ką norėčiau veikti, nes nenoriu paleisti to, ką įgijau, tačiau bet ko daryti irgi nenoriu. Kontaktuoju su įvairiais žmonėmis, domiuosi, kas ką planuoja, organizuoja, bandysiu prie ko nors prisijungti ar kurti pats.

O apie kokią kūrybą kalbi?

Norėčiau kurti spektaklius arba trumpametražius filmus. Bent jau kol kas.

Manau, televizijos užmegzti ryšiai ir pažintys tikrai padės.

Taip, manau, padės. Bet kai išeini, viskas atrodo kitaip, nei kai esi ten. Reikia vėl teisingai susistatyti mintis, nesinori pasinerti į rimtą darbą, kuris yra neapgalvotas, nes gali likti iššvaistyta labai daug laiko. Po truputį viską organizuoju, renku komandą...

Nebijai, kad dalyvavimas televiziniame realybės šou galėjo uždėti tau ir ne itin teigiamą štampą?

Bijojau štampo prieš eidamas į šou, bet žinojau, kuo rizikuoju. Viso projekto metu stengiausi, kad štampas nebūtų neigiamas – norėjau išlaikyti pakankamai solidų ir patikimą įvaizdį. Tikiu, kad pavyko (šypsosi).

Kaip manai, ko išmokai ir kokios patirties įgijai per tuos mėnesius, praleistus realybės šou?

Labai sunku tai įvertinti, nes dar neturėjau tam laiko. Bet tai, ką įgijau, galėsiu įvertinti per naujus išbandymus, o jų dar nespėjau patirti (juokiasi). Tikiu, kad kantrybės, tolerancijos, sugebėjimo susitvardyti tai tikrai išmokau.

Ko labiausiai pasiilgai gyvendamas „Paslapčių namuose“? Ką pirmiausia padarei iš ten išėjęs?

Dar būdamas ten pasisveikinau su palaikyti atėjusiais draugais, paspaudžiau ranką kūrybinei grupei ir galiausiai važiavau pas šeimą, su ja ir leidau pirmąjį vakarą. Labai pasiilgau šeimos, draugų, galimybės paatvirauti. Projekto metu pradėjo kauptis vidiniai dalykai, kurie spaudžia, bet ne viską galėjau išpasakoti, ne visais galėjau pasitikėti.

Tikiu, kad kantrybės, tolerancijos, sugebėjimo susitvardyti tai tikrai išmokau.

Dabar, kai laimėjai šou ir gavai nemažą piniginį prizą, gali atsirasti draugų, kurie norės su tavimi bendrauti tik dėl naudos.

Teko girdėti tokių įspėjimų, bet nesibaiminu, nes nieko gero tada ir neišeis (šypsosi). Atstumsi blogus dalykus, bet kartu ir gerus. Bandysiu pasitikėti tam tikrais žmonėmis, bet ir būsiu šiek tiek atsargesnis.

O ar padaugėjo merginų dėmesio?

Padaugėjo, tai buvo neišvengiama (kvatoja.)

Tai dabar jau turbūt galime tave tituluoti dar vienu svajonių jaunikiu?

Stengiuosi savęs į šią eilę nerikiuoti. Man ši etiketė maloni, bet ne ta, kurios labiausiai norėčiau ir ko siekiu (šypsosi). Būti svajonių jaunikiu tikrai nebuvo mano tikslas.

Tavo paslaptis realybės šou buvo ta, kad esi priklausomas nuo kompiuterinių žaidimų. Ar vis dar turi šią priklausomybę?

Dar nežinau, nes nebuvo laiko žaisti. Tačiau, kai turėsiu daugiau laiko, tikiuosi, kad tai jau nebebus priklausomybė (juokiasi). Priklausomybė prasideda tada, kai organizuoji laisvalaikį taip, kad galėtum pažaisti. Bet tai yra malonumas ir, manau, gali suderinti ir keliones, ir įdomią veiklą, ir karjerą.

Gintautas
Gintautas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius