-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patarimai moterims: kaip sėkmingai susipažinti internete?

Norint sėkmingai susipažinti internete, pirmiausia reikėtų susirasti portalą, atitinkantį jūsų lūkesčius. Be to, vertėtų išsiaiškinti, ko ieškote: būsimo vyro ar sekso partnerio? Taip pat atkreipkite dėmesį į pateiktus anketos klausimus, kurie atspindi portalo koncepciją. Jei klausimai paviršutiniški, banalūs, juokingi ar net kvaili, greičiausiai portalas vienija žmones, kurie ieško ne rimtų santykių, o tiesiog pramogų ir nuotykių.
Pažintis internete
Pažintis internete / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 1 Internetas

Nuotrauka – labai svarbu

Pagal pateiktą informaciją, ko žmogus ieško pažinčių portaluose, galima padaryti atitinkamas išvadas. Kai kurie vyrai ieško tik sekso nuotykių, ir tai galima suprasti iš užpildytos anketos. Vyrai dažnai pakankamai  atvirai ir nė kiek nesivaržydami rašo, ko jie nori. Jei anketoje parašyta, kad vyras ieško patrauklios, atitinkamo ūgio, plaukų spalvos, akių ir sudėjimo merginos, kažin, ar jis turi galvoje rimtus ir ilgalaikius santykius. Ypač didelį dėmesį reikėtų atkreipti į jo patalpintą nuotrauką portale. Jei anketoje apskritai nėra vyro nuotraukos arba ji labai neryški, tai – ženklas, kad jis greičiausiai vedęs ir nenori, jog apie jo ketinimus sužinotų žmona.

Jei nuotraukoje greta jo – gražuolė, labai tikėtina, kad toks vyras ieško tik sekso partnerės ir nuotykių. Tačiau jei nuotraukoje jums patikusį vyrą išvysite naminio gyvūnėlio draugijoje, nė kiek neabejokite, kad tai – pasitikėjimo vertas žmogus, pasirengęs rimtiems ir ilgalaikiams santykiams.

Nemėgstantys rašyti ilgų laiškų – nenusiteikę rimtai draugauti

Moterys turėtų atkreipti dėmesį, kaip vyras atsakinėja į jų SMS ar elektroninius laiškus.

Jei iš pradžių gaunate pernelyg lakoniškus ir nieko nesakančius laiškus, tai galbūt tereiškia, jog pažįstamasis labai užimtas žmogus, tačiau jei ir perėjus prie labiau asmeniško susirašinėjimo, jis nekeičia „stiliaus“, vadinasi, nenusiteikęs rimtai draugystei. Todėl dėl tos pačios priežasties nenori gaišti ir brangaus laiko.

Beje, labai gerai būtų, jei moterys prieš susitikdamos su virtualiu kandidatu į širdį, nebijotų  paklausti jo: „Kodėl dabar vienas?“ Jei parašys, kad  „beveik laisvas“ arba „neišsiskyręs, bet gyvena atskirai“, akivaizdu, kad tai – vedę vyrai, kurie tikriausiai nė nesiruošia skirtis.  O jei parašys, kad jį išdavė buvusi mergina ar moteris ir iškart ims dėti ją į šuns dienas, vadinasi, toks vyras linkęs kaltinti kitus dėl savo nesėkmių.

Reikėtų pasirašyti tikru vardu, o ne pseudonimu

Norint, kad vyrai atkreiptų dėmesį pažinčių portale, reikėtų patalpinti ne tik kokybišką, ryškią ir efektingą savo  nuotrauką,  svarbu, kad būtų nufotografuota stambiu planu. Be to, mergina ar moteris būtinai turi šypsotis. Tada ji atrodys nuoširdi ir draugiška. Neabejokite, ne vienam vyrui padarysite įspūdį.

Be to, reikėtų pasirašyti tikru vardu, o ne pseudonimu. Mat vardas pabrėžia žmogaus individualumą. Rašyti apie save reikėtų aiškiai ir konkrečiai. Užuot įrodinėjusios, kokios jūs gražios, dailios, protingos, parašykite, kad  mokate skaniai gaminti valgyti, siūti, megzti ir t.t. Taip pat venkite reikšti pageidavimus vyro atžvilgiu, kurio dar nematėte.

Kultūros lygis atsispindi tekste

Prieš patalpinant savo anketą internete, reikėtų dar kartą atidžiai perskaityti tai, ką parašėte, ir, suprantama, reikalui esant ištaisyti gramatikos ir rašybos bei stiliaus klaidas. Mat bet kaip parašytas tekstas neigiamai charakterizuoja žmogų kaip asmenybę. Vyrams gali susidaryti įspūdis, kad jūs neketinate eikvoti jėgų ir daug laiko skirti partnerio paieškoms. O jei pačioms neišeina gražiai ir originaliai užpildyti savo anketos, reikėtų paprašyti, kad pagelbėtų draugės ar pažįstamos. Jei nepatingėsite kaip reikiant pasukti galvą, sukursite labai patrauklų savo portretą, kur, suprantama,  nepamiršite paminėti ir itin teigiamų savo bruožų.

Jei išsirinkote artimą širdžiai pažinčių portalą ir ten patalpinote savo anketą, reikėtų tapti ir aktyvia jo lankytoja. Kitaip tariant, ne tik laukti laiškų, bet ir pačioms ieškoti potencialių partnerių. Jiems siųsti savo laiškus. Beje, reikėtų kasdien skirti kažkiek laiko atsakant į elektroninio pašto laiškus. O jei anketa kiek užsigulėjo, vertėtų ją atnaujinti ir papildyti.  Jei nepagailėsite pastangų, neteks ilgai laukti gero rezultato!

Labai svarbu pirmasis pažinties įspūdis

Pagaliau atėjo momentas, kai jau galima ruoštis susitikti. Pasimatymą geriau būtų skirti tik viešoje vietoje.

Ir štai vyras prieš jūsų akis. Tik nesijaudinkite! Pirmiausiai išgerkite kartu po puodelį kavos. Juk tai viso labo tik pirmoji pažintis, ir kol kas nežinote, perbėgs tarp judviejų kibirkštėlė, atsiras trauka, suteikianti galimybę tęsti santykius ar ne.

Labai svarbu pirmasis pažinties įspūdis, todėl mergina turi atrodyti taip, kad ne tik sau, bet ir jam patiktų.

Be to, nereikėtų pamiršti, kad pirmasis pokalbis turi būti nerūpestingas ir neįpareigojantis. Juk tai tik pasikalbėjimas! Galite papasakoti vienas kitam apie savo pomėgius, darbą, mėgstamus patiekalus. Svarbiausia, kad merginos būtų pačios savimi, tačiau savo elgesiu sugebėtų parodyti, kad jis jai patinka. Žinoma, jei iš tikrųjų taip yra. Jei pirmasis pasimatymas artėja link pabaigos ir mergina norėtų vėl pamatyti vyrą, turėtų pažiūrėti jam į akis ir atsisveikindama pasakyti: „Nesitikėjau, kad ši pažintis bus tokia maloni. Ačiū“.  Ši frazė leis naujam pažįstamui suprasti, kad mergina nieko prieš dar kartą su juo susitikti.

O jei jis – priešingai: nerodys jokių ženklų, kad norėtų pratęsti pažintį – nereikėtų sielvartauti. Juk aplink tiek daug puikių vyrų!

Negalima pasitikėti vien intuicija

Tačiau nepamirškite svarbiausio: lankantis pažinčių portaluose reikėtų laikytis atsargumo. Prieš susitinkant su naujuoju pažįstamu, reiktų bent šį tą daugiau apie jį sužinoti. Kai kurie dalykai gali paaiškėti jau susirašinėjant, bet negalima šimtu procentų pasikliauti vien savo intuicija ar nuojauta.

Nors ji ir gali „pasufleruoti“, ar verta susitikti su tuo žmogumi. Be to, prieš eidamos į pasimatymą su savo virtualiu nauju pažįstamu, praneškite apie tai savo tėvams ar draugams, kur ir kada susitinkate. Dėl viso pikto. Taip pat geriau susitikti dieną – kad saugiau jaustumėtės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius