Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patekusi į muštynes, Eglė Jackaitė užpuolikams liepė eiti pas žmonas

„Buvo labai baisu ir pavojinga. Muštynės, kraujas, ašarinės dujos, pareigūnai, parkritę ant žemės – buvau išsigandusi dėl savo sveikatos ir net gyvybės, tačiau bebaimių pareigūnų dėka netikėta situacija buvo greitai išspręsta“, – dramatiško įvykio detales pasakojo aktorė Eglė Jackaitė, tapusi muštynių tarp nusikaltėlių ir policijos pareigūnų liudininke ir dalyve.
Eglė Jackaitė
Eglė Jackaitė / TV3 nuotr.

Garsi moteris, dalyvaudama naujojoje dokumentinės realybės laidoje „Žvaigždė policininkas“, patruliavo kartu su Klaipėdos policininkais, kai jų ekipažas buvo netikėtai iškviestas į tikrą mūšio lauką.

Girti nusikalstamų Klaipėdos grupuočių atstovai elgėsi agresyviai, puolė niekuo dėtus praeivius ir siautėjo uostamiesčio gatvėse. Vienas iš nusikaltėlių puolė smaugti policijos pareigūną ir net sulaužė dvi tarnybinio automobilio sėdynes.

„Dieve šventas, esate girti, eikite namo pas savo žmonas“, – nusikaltėlius bandė raminti ir drausminti E. Jackaitė, kurios patruliavimo istoriją TV3 rodys rugsėjo 8 dieną 20.30 val. naujoje laidoje „Žvaigždė policininkas“. Moteris prisipažįsta – ji per visą savo gyvenimą nebuvo patyrusi tiek daug adrenalino, rizikos ir pavojų kaip tą vakarą.

Tiesa, smulkutės aktorės drąsa nustebino net ir visko mačiusius pareigūnus. Pasak policininkų, patruliavusių kartu su E. Jackaite, ji elgėsi tarsi veiksmo filmų herojė, nors tai buvo tikrų tikriausia kvapą gniaužianti realybė.

„Labai bijojau, bet turėjau išlikti stipri. Teko gelbėti operatorių, kurį puolė nusikaltėliai, apsaugoti filmavimo kamerą ir šalia buvusius nekaltus piliečius. Dėkoju Dievui, kad šalia buvo patyrę policijos pareigūnai, kurie padarė viską, kad konfliktas būtų numalšintas, o nekalti žmonės – apginti“, – pasakojo aktorė E. Jackaitė, vienam vakarui tapusi policijos pareigūne.

Jau rugsėjį žiūrovai iš labai arti galės stebėti Lietuvos įžymybes persekiojančius pavojus ir įsijausti į dramatiškas situacijas.

Eglė įsitikinusi: „Policijos pareigūnų darbas beprotiškai pavojingas, labai sunkus ir pasiaukojantis. Tik šito projekto dėka supratau, kokį atsakingą ir garbingą darbą kiekvieną dieną atlieka policijos pareigūnai.“

Tam pritaria ir kitas realybės dramos „Žvaigždė policininkas“ herojus garsus choreografas Jurijus Smoriginas. Narkotikų prekeivių sulaikymas, avarija, vos nenusinešusi dviejų jaunuolių gyvybių, apšaudyti niekuo dėtų piliečių buto langai – tai tik maža dalis incidentų, kuriuose su policijos pareigūnais teko išgyventi J. Smoriginui.

„Viešpatie, šie vyrai kiekvieną dieną rizikuoja savo gyvybėmis, mes turėtume jiems atiduoti pagarbą, bet vietoj to dažniau minime blogu žodžiu. Nuo šiol apie pareigūnus kalbėsiu tik gražiausiais žodžiais, – tikino choreografas J. Smoriginas. – Tikrieji šio projekto žvaigždės yra policijos pareigūnai – ne mes“, – vieningos nuomonės buvo E. Jackaitė ir J. Smoriginas.“

Dokumentinės realybės drama „Žvaigždė policininkas“ – nuo rugsėjo 8-osios, ketvirtadieniais, 20.30 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius