Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pati to nenorėdama Marina Bui tapo šou „Liepsnojantis Kalėdų ledas 2011“ žvaigžde

Buvusi grupės „Olialia pupytės“ narė Marina Bui antradienio vakarą mėgavosi iš mylimojo Jaroslavo gauta kalėdine dovana – moteris žavėjosi ledo akrobatų ir čiuožėjų pasirodymais ir juos stengėsi įamžinti fotoaparatu. Malonus vakaras M.Bui pateikė staigmenų – kuriam laikui į Mariną nukrypo visų prožektorių šviesos.
Iš kairės: čiuožėjas Aidas Reklys, Marina Bui su draugu Jaroslavu
Marina Bui su draugu Jaroslavu (dešinėje) ir čiuožėju A.Rekliu / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Ledas Marina Bui

Marina kartu su mylimuoju verslininku Jaroslavu lankėsi Vilniuje, „Pramogų arenoje“ vykusiame jubiliejiniame dailiojo čiuožimo šou „Liepsnojantis Kalėdų ledas 2011“.

„Mano vaikinas Jaroslavas mane čia pasikvietė – tai buvo jo Kalėdų dovana“, – neslėpdama gerų emocijų prisipažino M.Bui. 

Dviejų dalių įspūdingas, dešimtą kartą vykęs ledo šou sužavėjo atlikėją.

„Pirmą kartą esu tokiame šou ir esu labai nustebusi. Man iš tikrųjų labai labai patiko. Nesitikėjau, kad taip patiks. Nesu labai didelė dailiojo čiuožimo gerbėja, bet po šio renginio tokia tikrai tapau. Būtinai apsilankysiu ir kitąmet, nes nepasigailėjau“, – užtikrino ji.

Renginys buvusiai „Olialia pupyčių“ narei pateikė staigmeną – Jungtinėms Amerikos Valstijoms atstovaujantys ledo akrobatai Akopas Manoukianas ir Aidas Reklys atlikėją trumpam pavertė savo pasirodymo žvaigžde.

Nuo alkoholio apsvaigusį šokėją vaizdavęs A.Reklys pasirodymo metu įsitaisė žiūrovų salėje prie pat M.Bui. Šokėjas nerangia meilinosi Marinai, stebint jos mylimajam Jaroslavui ją apsikabino, ir galiausiai, nieko nepešęs, iščiuožė į areną tęsti pasirodymo.

Po renginio M.Bui didžiausias simpatijas skyrė būtent šiems čiuožėjams „Didžiausią įspūdį paliko tie du vyrukai, kurie parodijavo ir rodė akrobatinius triukus“, – teigė ji. 

Paklausta, kuo šiuo metu užsiima, grupę „Olialia pupytės“ palikusi M.Bui teigė apie tai kol kas nenorinti kalbėti. Atlikėja atskleidė tik tiek, kad po Naujųjų metų jos gerbėjai turėtų sulaukti staigmenos – Marina vėl ketina grįžti į muzikos pasaulį. 

„Prieš Naujuosius metus kol kas nenoriu nieko sakyti ir pasakoti – viską sužinosite paskui“, – paslaptingai kalbėjo ji.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Marina Bui su draugu Jaroslavu
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Marina Bui su draugu Jaroslavu

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius