Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Patruliai” netikėtai tapo gaisrininkais

Paskutinį šių metų vakarą 19.10 val. žymiausi Lietuvos pramogų pasaulio atstovai ne tik dainuos, bet ir vaidins TV3 žiūrovų pamėgto muzikinio filmo trečioje dalyje „Palikimas. Kareivio giminės istorija“.
„Patruliai“ filmuojasi filme „Palikimas. Kareivio giminės istorija“.
„Patruliai“ filmuojasi filme „Palikimas. Kareivio giminės istorija“. / TV3 nuotr.

Linksmas specialus šventinis filmas papasakos ne tik netikėtą giminių susitikimą, Naujųjų metų šventimą, bet ir prisimins pokario intrigas. Kiekvienas atlikėjas gaus vaidmenį, kai kuriems teks net profesiją pakeisti. Nors dėl senolio palikimo kibirkštys pasipils tarp sėdinčių prie stalo giminaičių, „Patrulių“ duetas skubės gesinti senąją sodybos kalvę.

„Pernai vyrai kaip vaikai džiaugėsi rankose turėdami šautuvus, šiemet jiems sugalvojome naujų pramogų. Gal „Patruliai“ ims ir staiga pakeis ne tik profesiją, bet ir grupės pavadinimą į „Gaisrininkus“, – šypsosi specialaus TV3 naujamečio filmo „Palikimas. Kareivio giminės istorija“ prodiuseris Saulius Basijokas.

Kostiuminėje dramoje pagrindinius vaidmenis atlieka Marijonas Mikutavičius, Mia, Rytis Cicinas, Edmundas Kučinskas, Andrius Rimiškis, „Patruliai“, Egidijus Sipavičius, „Pikaso“, „69 danguje“, Natalija ir Deivydas Zvonkai ir kiti puikiai pažįstami Lietuvos pramogų pasaulio artistai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius