-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pats kvailiausias pirkinys

Turbūt visi bent kartą esame patekę į situaciją, kai neapgalvoję nusiperkame kokį nors daiktą, kurio, kaip vėliau paaiškėja, mums visai nereikėjo. Lietuvos ir Holivudo garsenybės atskleidė, kokius keisčiausius, juokingiausius ir netikėčiausius daiktus yra nusipirkę.
Vilius Tarasovas
Vilius Tarasovas / Viganto Ovadnevo nuotrauka

Vilius Tarasovas (32)
„Dar dabar gėdijuosi šio pirkinio...“

„Esu gana praktiškas žmogus ir turiu tik tuos daiktus, kuriuos tikrai naudoju. Tačiau vaikystėje viskas buvo kitaip“, – intriguoja dainininkas.

Pasirodo, vaikystėje Vilius taupė iš mamos gautus pinigus. „Mano tikslas buvo nusipirkti kokį nors fainą daiktą. Atsimenu, kai man buvo 12 metų, stengiausi rengtis kitaip negu mano bendraamžiai. Man patikdavo išskirtinis stilius, todėl iki šiol nesuprantu, kodėl nusprendžiau santaupas išleisti treningui „Nike“ iš turgaus, su kuriuo vaikščiojo visi kiemo draugai, – su šypsena veide pasakoja muzikantas. – Šiuo apdaru pasipuošiau tik porą kartų. Minėtą treningą pamatęs brolis taip mane sugėdino, jog daugiau nebekilo noras jo rengtis. Tiesą pasakius, dar dabar gėdijuosi šio pirkinio...“

Viganto Ovadnevo nuotrauka/Aras Vėberis
Viganto Ovadnevo nuotrauka/Aras Vėberis

Aras Vėberis (41)
Treniruoklį rekomendavo draugai

„Prieš trejus metus iš „Top Shop“ parduotuvės nusipirkau treniruoklį, kuris iki šiol guli neišpakuotas“, – sako buvęs muzikantas, o dabar savo verslą turintis A. Vėberis. Vyras tikina netapęs televizijos reklamos auka, o sporto įnagį, skirtą pilvo preso raumenims stiprinti, nusipirkęs dėl to, jog tikėjosi priprakaituotą sporto salę pakeisti namų aplinka, kurioje galėtų sportuoti. Be to, šį pirkinį jam rekomendavo keli geri bičiuliai.

„Buvau nusiteikęs patinginiauti ir neiti į sporto klubą. Pagalvojau, kad nusipirkęs treniruoklį sutaupysiu“, – nusijuokia pašnekovas.

Nors treniruoklis guli nenaudojamas, bent jau artimiausiu metu Aras nežada jo parduoti. „Aš jokių daiktų nepardavinėju. Dažniausiai juos atiduodu arba padovanoju. Išskyrus automobilius, žinoma“, – linksmai pokalbį baigia A. Vėberis.

Arina Borunova (42)
Įsigytas daiktas sukėlė įsiūtį

Dainininkė Arina prieš kelias savaites prekybos miestelyje „Urmas“ įsigijo pikantišką daiktą – suvenyrą su vyrišku pasididžiavimu. Šio netikėto pirkinio apačioje puikuojasi užrašas „Medis, kuris gali...“. Šį suvenyrą įsigijusi bliuzo karalienė netrukus suprato, jog jis skirtas ne jai, todėl pikantišką pirkinį nusprendė padovanoti bičiulei, mėgstančiai panašius dalykėlius. Tačiau kai „Privatu!“ susisiekė su Arina, ji nepanoro kalbėti apie neįprastą suvenyrą. Paprašyta vos kelių komentarų, moteris įsiuto. Taip ir liko neaišku, ar Arina permokėjo už prekę, ar ši paprasčiausiai nepateisino jos lūkesčių...

Agnė Grudytė (25)
„Tų klumpių nė karto neapsiaviau“

Viganto Ovadnevo nuotrauka/Agnė Grudytė
Agnė Grudytė

Parduotuvėse lankytis vengianti pagrindinė serialo „Naisių vasara“ aktorė sako, jog perka tik tokius daiktus, kurių tikrai reikia. Vis dėlto jauna moteris taip pat kadaise neišvengė niekam tikusių pirkinių.

„Kai man buvo 18 metų, lankiausi Anglijoje. Ten parduotuvėje pamačiau medines klumpes. Man jos taip patiko, kad nusprendžiau nepagailėti pinigų. Tačiau taip nė karto jų ir neapsiaviau. Vis atidėliodavau kitam sezonui“, – atvirauja aktorė. Galiausiai Agnė padovanojo klumpes bičiulei, kuri tą pačią dieną pasipuošė nauju apavu.

„Beje, panašiai darau ir su aukštakulniais. Pamačiusi kokius naujus gražius parduotuvėje, užsimanau, nes galvoju, kad pats laikas pradėti juos avėti, tačiau galiausiai ir vėl apsiaunu gerokai patogesnius batelius“, – pasakoja pašnekovė.

Džordana Butkutė (42)
„Esu turtinga daiktų“

„Tikriausiai nė vienas žmogus Lietuvoje neturi tiek daiktų, kiek aš, – sako scenos primadona Džordana. – Prieš savaitę namuose 4 paras dariau generalinę tvarką. Atradau tokių dalykėlių, kurie mane labai nustebino. Daugiausia – visokių nereikalingų drabužių, batų, aksesuarų. Teko paskirti atskirą kambarį, kad viską tvarkingai susidėčiau. Esu turtinga daiktų.“

Tarp Džordanos namuose netikėtai rastų daiktų ypač daug spalvotų kojinaičių, naktinukų, marškinėlių. „Kai kurie daiktai net neišpakuoti, nė karto nedėvėti. O aš, nežinodama kad tiek visko turiu, vis pirkdavau naujų. Laimė, turiu kam padovanoti. Galbūt ką nors nuvešiu į vaikų namus“, – planus išduoda atlikėja.

Beje, didžiausią galvos skausmą Dž. Butkutei kelia elipsinis treniruoklis. „Jis užima visą kambarį, todėl sunku jį eksploatuoti. Šiuo treniruokliu pasinaudojau vos kelis kartus. Todėl dabar su Elegijumi (mylimuoju E. Strasevičiumi – aut. past.) jį ištempėme į koridorių, vėliau išardysime ir kam nors atiduosime“, – sako Džordana.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius