-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paulauskai įsitikino ekstrasensų galiomis

Jau šį ketvirtadienį intriguojančiame „Ekstrasensų mūšyje“ pasipils dalyvių nesantaikos kibirkštys. Nepaisant dalyvių vidaus nesutarimų, jie sugebės gana tiksliai papasakoti apie Artūro ir Jolantos Paulauskų gyvenimą ir charakterius vien iš jų vaikystės nuotraukų.
Artūras ir Jolanta Paulauskai
Artūras ir Jolanta Paulauskai / TV3 nuotr.

Ekstrasensai turės pasakyti, kas sieja nuotraukoje vaizduojamą kūdikį, mažą mergaitę ir kiek didesnę mergaitę su ilgomis kasomis.

Prieš akis turėdami neatpažįstamai jaunų – Artūro Paulausko, Jolantos Paulauskienės ir jos mamos nuotraukas, laidos dalyviai bandys apibūdinti jų charakterius, pomėgius, nupasakoti likimus ir svarbiausius gyvenimo faktus.

Paulauskienė prisipažins, kad ją išgąsdino Verijos darbo metodai, tačiau ji su vyru vieningai tvirtins, kad apskritai „Ekstrasensų mūšio“ dalyviai juos nustebino gerąja prasme.

„Aš dar kartą įsitikinau, kad tie žmonės turi galių. Jie tikrai gauna tokią informaciją, kuri paprastam žmogui neprieinama. Tiesiog dar kartą pasitvirtino tai, dėl ko dar gal kas abejoja“, – savo įspūdžiais po laidos dalinosi Artūras Paulauskas.

Laidos kūrėjai neslepia, kad pastaruoju metu vis aiškiau galima įžvelgti dvi dalyvių stovyklas. Viena palaiko Andžėjų Kučinskį, o antroji – paslaptingąją mediumę Veriją. Pastaroji šio ketvirtadienio „Ekstrasensų mūšio“ laidoje apkaltins šou favoritą Andžėjų, jog šis naudoja juodąją magiją ir taip stengiasi pakenkti kitiems dalyviams.

„Jo energija nuolat kontaktuoja su manimi ir bando man pakenkti, trukdo dirbti. Net neabejoju, kad kiti laidos dalyviai jaučią tą patį, tik nedrįsta pasakyti“, – skųsis Verija.

Pats Andžėjus nuo detalesnių komentarų susilaikys. Įtampa sprogs laidos pabaigoje, Verija pratrūks kaltinimais, o kai kurių dalyvių akyse sužvilgės ašaros.
Šį ketvirtadienį taip pat turėtų suklusti ištikimiausi estrados princo Radži gerbėjai. „Ekstrasensai“ perspės, kad moterų numylėtinis Radži gali rimtai sirgti.

Intriguojančios „Ekstrasensų mūšio“ pranašystės jau šį ketvirtadienį 19.40 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius