Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pekine modelis Ernesta Kalinauskaitė dalyvavo grožio konkurse ir aplankė turistų pamėgtas vietas

Konkurso „Mis Lietuva 2009“ pirmoji vicemis, modelis Ernesta Kalinauskaitė prieš kelias dienas sugrįžo iš Kinijos, kur dalyvavo grožo konkurse „Bride of the World“.
Ernesta Kalinauskaitė
Ernesta Kalinauskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Kaip pasakojo Ernesta, 2010 metais ji atstovavo Lietuvai „Bride of the World“ konkurse Singapūre ir pateko į finalą. Prieš keletą mėnesių E.Kalinauskaitė netikėtai sulaukė konkurso organizatorių pasiūlymo dalyvauti šių metų konkurse Pekine, Kinijoje.

„Iš tiesų buvo netikėta ir džiugu sulaukti tokio kvietimo, nes į renginį buvo pakviesta tik 12 merginų iš skirtingų pasaulio šalių, o organizatoriai nepamiršo ir Lietuvos“, – portalui Žmonės.lt sakė modeliu dirbanti Ernesta.

E.Kalinauskaitė į Pekiną išvyko  kovo 5 dieną ir svečioje šalyje praleido savaitę. Nors Ernesta Kinijoje lankėsi ne pirmą kartą, tačiau įspūdžių netrūko.

„Keletą dienų ruošėmės konkursui, repetavome, o jos metu pasirodėme su tautiniais kostiumais, vakarinėmis bei nuotakos suknelėmis. Po iškilmingo renginio, kuris vyko „Diaoyutai State Guesthouse“, konkurso organizatoriai pasirūpino, kad per keletą dienų sugebėtume kiek įmanoma geriau pažinti Pekiną. Aplankėme Didžiąją kinų sieną, žymiausias miesto šventyklas ir parkus, degustavome arbatas, lankėmės akmens, vazų dirbtuvėse, kur meno kūriniai kuriami kruopščiu žmonių rankų darbu“, – kelionės įspūdžius pasakojo mergina.

Ernesta konferencijos metu buvo pasipuošusi Miglės Miliauskaitės kurta nuotakos suknele ir Simonos Brazdžionytės papuošalais.

Thomo Edlundo nuotr./Ernesta Kalinauskaitė
Thomo Edlundo nuotr./Ernesta Kalinauskaitė

Modelis džiaugėsi, kad be galo buvo smagu susitikti ir vėl su konkurso organizatoriais, nuostabia pora – Sharon Teo ir Teo Cheng Keng. Kelionės metu su merginomis surengėme porai staigmeną  41-ųjų vestuvių metinių proga.

Ernesta yra tvirtai įsitikinusi, kad tokie renginiai – tai puiki skirtingų tautų mokykla. „Kai prie vieno stalo vakarieniauti susėda žmonės iš skirtingų pasaulio šalių, apsidairai ir supranti, kad esame ne tik skirtingi, tačiau ir labai panašūs“, – teigė fotomodelis.

Thomo Edlundo nuotr./Ernesta Kalinauskaitė su „Mis Švedija“
Thomo Edlundo nuotr./Ernesta Kalinauskaitė su „Mis Švedija“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius