Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penkiakovininką Edviną Krungolcą į „Velomaratoną“ atlydėjo žmona Vesta su pirmagime Aine

Sekmadienį Vilniuje penktus metus iš eilės vyko dviračių sporto renginys „Velomaratonas“. Vasarišku oru dviračių entuziastai negalėjo pasidžiaugti, tačiau lietus jų neišbaidė. Dalyviams ir susirinkusiems informaciją apie startus ir finišus teikė vedėjai Vlada Musvydaitė ir Paulius Skučas.
Edvinas Krungolcas su šeima
Edvinas Krungolcas su šeima / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Renginys kaip ir kasmet sulaukė žinomų žmonių dėmesio, kurie ne tik palaikė savo bičiulius ar artimuosius, bet ir patys išbandė jėgas įvairiuose važiavimuose. Iš viso sekmadienį vyko trys važiavimai – profesionalių dviratininkų, vaikų važiavimas ir mėgėjų dviratininkų važiavimas.

Dangus trumpam buvo prakiuręs, kuomet prie starto stojo mažieji dviratininkai. Tačiau didžiausias iššūkis laukė mėgėjų, jiems pradėjus važiuoti, prapliupo liūtis. Dviratininkai nepaisydami jos toliau mynė pedalus.

Sportininkų grupėje varžėsi profesionalus dviratininkas Ramūnas Navardauskas, pedalus mynė ir jo širdies draugė Gabrielė Jankutė. Beje, Gabrielė buvo pirmoji moterų grupėje. Pirmą kartą „Velomaratono“ trasą išbandė badmintonininkas Kęstutis Navickas, kuris važiavo mėgėjų grupėje.

Penkiakovininkas Edvinas Krungolcas mynė pasiskolinęs kolegos Justino Kinderio dviračiu. Vyrą palaikė žmona Vesta, kuri į renginį atskubėjo su praėjusiais metais liepą gimusia dukra.

Moteris tvirtino, kad ir pati mėgsta paminti dviratį, tačiau pirmagimės Ainės gimimas pakoregavo poros laisvalaikį. „Šiandien atėjome su mažyle palaikyti tėčio. Mūsų šeima mėgsta aktyviai leisti laisvalaikį, nesvetima mums paminti ir dviračio pedalus. Bet tai teko laikinai atidėti, kai gimė Ainė“, – portalui Žmonės.lt sakė Vesta.

VIDEO: „Velomaratonas“ Vilniuje
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Velomaratono“ akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Velomaratono“ akimirka

Vytauto Kernagio ir Eglės Kernagytės-Dambrauskės šeimos išlaikė tradiciją ir renginyje dalyvavo trečius metus iš eilės.

Du sūnus – Vėją ir Džiugą – auginanti Eglė Kernagytė-Dambrauskė pasakojo, kad mažasis jau nuo septintos ryto buvo pasirengęs važiuoti į trasą ir startuoti. „Teko jo entuziazmą malšinti. Džiaugiuosi, kad mano abu berniukai mėgsta važinėtis dviračiais, aktyviai leisti laisvalaikį. Mes ir patys su šeima, jei turime laiko mielai sėdame ant dviračio, kai atostogaujame, pavyzdžiui, pajūryje“, – portalui Žmonės.lt sakė moteris.

Renginio nepraleido renginio organizatoriaus, lenktynininko Benedikto Vanago žmona, fotomenininkė Giedrė Vanagienė. Ji sekmadienio popietę leido sporto šventėje su gegužės mėnesį gimusia dukrele.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Eglė Kernagytė su sūnumi
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Eglė Kernagytė su sūnumi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius