Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vaikų balso“ aštrialiežuviai išrinks geriausius šokėjus

Įpusėjus TV3 projektui „Vaikų balsas 2011“, jau žinomi šeši superfinalo dalyviai. Balandžio 25-ąją tiesioginiame eteryje jie susirungs dėl metų geriausiųjų titulo.
Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Atsilaikę prieš vaikų komisijos kritiką ir įveikę keletą atrankinių turų, superfinale susirungs: Bjelle ir „Peru“, „Kvinta“ ir „Šampaninis“ choras su Raigardu Tautkumi. Ši trijulė kovos dėl „Vaikų metų grupės“ titulo. Superfinalo jau laukia ir trys vaikų deleguoti atlikėjai: projekto „Tu gali šokti“ vedėjas ir dainininkas Marijus Mikutavičius, Nojus Bartaška-Bartas ir Lauris Reiniks.

Šį penktadienį, kovo 4-ąją, 19.10 val. „Vaikų balso“ laidoje paaiškės dar trys superfinalininkai – šokėjai. Dėl šios teisės kovos: Katerina Voropaj, Paulius Šinkūnas, „Justas ir Justas“, Tomas Uroška, Gaudrė Kazlauskaitė, Augustė ir Matas.

„Vaikų balso“ žiūrovų dar laukia dainininkių ir dainų atrankiniai turai. Juose išvysite: Rūtą Ščiogolevaitę, Marijų Mikutavičių, Miją, Atlantą, Džordaną Butkutę, Irūną Puzaraitę ir kitas žvaigždes.

„Vaikų balsas 2011“ – penktadieniais 19.10 val. per TV3.

„Vaikų balsas 2011“ superfinalas – balandžio 25 dieną 19.00 val. tiesiogiai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius