-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per „Lietuvos ryto“ televiziją — gražuolių konkursas ir Enrique Iglesiaso dainos

Rugsėjo 13-ąją dieną „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje – jubiliejinis „Mis Visata 2011“ grožio konkursas. Įspūdingame Donaldo Trampo ir „NBC Universal“ organizuojamame renginyje pasirodys merginų numylėtinis Enrique Iglesias kartu su Lil Wayne ir Nicki Minaj.
Konkurso akimirka
„Mis Visata 2010“ titulą laimėjusi Ximena Navarrete / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Mis Visata

„Tarptautinės superžvaigždės E.Iglesias ir L.Wayne kartu atliks dainą „Dirty Dances“. Skambant šiam visiems gerai žinomam kūriniui, beveik 90 merginų iš viso pasaulio pasirodys scenoje vilkėdamos maudymosi kostiumėlius“, – teigė „Mis Visata 2011“ organizatoriai.

Jubiliejiniame „Mis Visata 2011“ renginyje bus gausu specialiųjų efektų, įspūdinga scena ir dekoracijos. Žiūrovų dėmesį prikaustys ne tik gražiausios pasaulio merginos, bet ir bene populiariausi Amerikoje atlikėjai. Populiariausius savo kūrinius atliks Lil Wayne — amerikiečių reperis, kurio albumas „The Carter III“ pirmą pardavimo savaitę Amerikoje buvo pripažintas platininiu, o po mėnesio – dukart platininiu. Didžioje „Mis Visata 2011“ scenoje taip pat pasirodys itin ekstravagantiška repo atlikėja Nicki Minaj, o merginų širdis kaitins popscenos dievukas Enrique Iglesias.

Pasak organizatorių, šiemet pasauliniame grožio konkurse „Mis Visata 2011“ gausu braziliškų akcentų. Itin spalvinga scenografija, plunksnos ir kraują kaitinantys sambos ritmai užburs ir renginio lankytojus, ir žiūrovus prie televizoriaus ekranų visame pasaulyje. 

Dviejų valandų televizijos grožio fiestoje merginos atsakinės į komisijos klausimus, scenoje pasirodys su maudomaisiais kostiumėlius, o šventės kulminacijoje, karūnuojant naująją gražuolę,  vilkės prabangias dizainerių kurtas suknias.

Šiais metais gražiausios merginos karūną įteiks pernai „Mis Visata 2010“ titulą laimėjusi Ximena Navarrete. Per metus Ksimena apkeliavo pasaulį šviesdama visuomenę apie AIDS ir ŽIV problemas, tyrimus. Naujoji „Mis Visata“ nugalėtoja tęs šiuos visuomenei itin svarbius darbus.

Kuri iš 90 gražuolių lies džiaugsmo ašaras ir puošis „Mis Visata 2011“ karūna, paaiškės jau rugsėjo 13 dieną (antradienį) 21.40 val. Transliacija iš San Paulo miesto (Brazilija) – per „Lietuvos ryto“ televiziją. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius