Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per Simo Jasaičio bernvakarį patirta rankos trauma Vitalijui Cololo nesukliudys dalyvauti vestuvėse

Bernvakariai dažniausiai būna pašėlę. Nuo miesto gatvėse besiblaškančių jaunikaičių, dėvinčių superherojų kostiumus, iki keisčiausių geriausių draugų sugalvotų užduočių vykdymo. Aktorius ir komikas Vitalijus Cololo, kartu su kitais Simo Jasaičio draugais, krepšininkui surengė tokį bernvakarį, kad po jo pačiam Vitalijui prireikė medikų pagalbos.
Vitalijus Cololo (kairėje) ir Simas Jasaitis
Vitalijus Cololo (kairėje) ir Simas Jasaitis / 15min.lt nuotr.

„Išsinarinau petį, – juokėsi Vitalijus. – Per Simo bernvakarį mes – pramogų pasaulio atstovai – ir jo draugai krepšininkai nusprendėme susirungti krepšinio aikštelėje. Nors jie turėjo žaisti viena ranka, o mes be jokių taisyklių, jų nugalėti nepavyko. Štai ir turiu išnarintą ranką.“

V.Cololo juokavo, kad krepšininkai, su Simu priešakyje, jau turėtų ruoštis, nes per vestuvinę puotą jis su „Išjunk šviesą“ lyderiu Valdu Burniu organizuoja antrą rungtynių etapą ir planuoja atsilošti.

Aktorius pripažino, kad iš pradžių jis buvo numatytas Simo Jasaičio ir Oksanos Pikul vestuvių šventės vedėju, tačiau vėliau planai pasikeitė.

„Mes su Simu esame geri draugai, tad vestuves iš pradžių turėjau vesti aš. Tačiau paskui jis manęs pasigailėjo (juokiasi) ir leido šventę švęsti su visais. Tad aš vedžiau bernvakarį“, – portalui Žmonės.lt sakė Vitalijus Cololo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius