Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per tėvą A.Pilvelytė įklimpo skolose

Dainininkė Aistė Pilvelytė ir jos tėvas dienraščio „Lietuvos aidas“ vyriausiasis redaktorius Algirdas Pilvelis dėl skolų priversti aiškintis teisme. Bendrovė „Senamiesčio ūkis“ bando iš jų priteisti per tūkstantį litų už nesumokėtus komunalinius mokesčius, praneša žurnalas „Klubas“.
Pavadinimas
A.Pilvelytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Esi senas, padovanok man kažką“, – šiuos dukros Aistės ir žento Vlado Motiekos žodžius A.Pilvelis prisimena iki šiol. Padovanojo – pusę turimo būsto Vilniaus senamiestyje, už kurį dabar A.Pilveliui ir jo dukrai tenka aiškintis teismuose.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Algirdas Pilvelis
Algirdas Pilvelis

Bendrovė „Senamiesčio ūkis“ tvirtina, kad komunaliniai mokesčiai nė karto nemokėti nuo pastato įsigijimo 1998 metais.

„Jis užkonservuotas: langai užkalti, elektra, dujos ir šildymas atjungtas. Tai už ką turime mokėti? Man aiškino, kad turiu sumokėti už šiukšlių išvežimą, kažkokių konteinerių pastatymą. Bet juk ten niekas negyvena!“ – piktinosi ne kartą į prezidentus balotiravęsis A.Pilvelis.

Praėjusį penktadienį vykusiame parengiamajame teismo posėdyje A.Pilvelytė nedalyvavo. Pasak jos tėvo, nors teisiškai už skolas turi atsakyti abu, Aistė čia niekuo dėta – tame pastate net nėra buvusi.

Pasak  bendrovės „Senamiesčio ūkis“ direktoriaus Kęstučio Umbraso, už A.Pilvelio skolas jau kartą buvo priteista pinigų suma. „Pilvelis amžinai teisybės ieško“, – žurnalui „Klubas“ skundėsi K.Umbrasas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius