Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Permatomas Karinos Krysko-Skambinės sijonas atidengė dailias jos kojas

Antradienio vakarą LRT studijoje vykusiame naujo šou „Dvi žvaigždės“ filmavime populiariosios muzikos atstovė Karina Krysko-Skambinė ir dirigentas Vytautas Lukočius atliko lietuvišką Franko Sinatros kūrinio „The Lady Is A Trump“ versiją. Tiesa, labiau nei puikus dainininkės vokalas susirinkusių žiūrovų dėmesį traukė K.Krysko-Skambinės kūno linijos – permatomas atlikėjos sijonas atidengė it nulietas jos kojas.
Vytautas Lukočius ir Karina Krysko-Skambinė
Vytautas Lukočius ir Karina Krysko-Skambinė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Į „Dviejų žvaigždžių“ sceną K.Krysko-Skambinė žengė pasipuošusi itin seksualiu kostiumu: apsirengusi juodą triko, kurį papuošė per liemenį perrišusi juodą į kaspiną surištą diržą. Nuogas atlikėjos kojas paslėpė permatomas juodas sijonas, siekęs žemę. Tuo tarpu V.Lukočius greta dainininkės stojo vilkėdamas klasikinį juodą kostiumą.

Pasirodymo metu K.Krysko-Skambinė energingai bėgiojo po sceną, nesibodėjo kilstelti ir taip jau kūno privalumus atskleidžiantį sijoną taip tik dar labiau aštrindama publikos gretose prisėdusių vyrų fantazijas.

Vis dėlto vertinant dueto pasirodymą apie K.Krysko-Skambinės seksualų įvaizdį prakalbti nesiryžo niekas – gyrė už puikiai išlavintą balsą, charizmą. „Išgirdau, kad maestro dirigentas dainuoja kaip geras operos solistas, o šiai poniai labai gerai sekasi dainuoti džiazą. Ir seksis dar geriau, jei ji eis šio keleliu, o ne pasuks klystkeliais“, – įvertino saksofonistas Rimantas Brazaitis, kuris pats akomponavo duetui pasirodymo metu. Jis duetui skyrė 9 balus iš 10 galimų.

Savo vertinimus pažėrė ir publikos gretose prisėdęs grupės „Patruliai“ narys Milgedas Aleksandravičius. „Pirmiems pasirodyti visada sunkiausia. Manau, kad jie pasirodė šauniai“, – kalbėjo jis, tačiau porai skyrė viso labo 3 balus, idant turėtų, kur pasitempti.

Muzikiniame šou „Dvi žvaigždės“ antradienį taip pat filmavosi dar šešios pramogų ir kultūros pasaulio atstovų poros: Natalija Bunkė ir operos solistas Kęstutis Alčauskis, džiazo karalienė Arina ir grupės „Rondo“ siela Aleksandras Ivanauskas „Fara“, merginų grupė „Vig Roses“ ir dainininkas Ramūnas Difartas, aktorė Oneida Kunsunga ir projekto „Romeo ir Džiuljeta“ nugalėtojas Tadas Juodsnukis, Ruslanas Kirilkinas ir projekto „X faktorius“ dalyvė Andžela.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vytautas Lukočius ir Karina Krysko-Skambinė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vytautas Lukočius ir Karina Krysko-Skambinė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius