Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Perversmas laidoje „Būk mano meile!“ – nušvilptas jaunikis virsta svajonių princu!

Turtingas, ant balto žirgo, tarsi nužengęs iš glamūrinių žurnalų puslapių – tokį svajonių jaunikį įsivaizduoja daugelis vyro ieškančių moterų. Pirmadienio „Būk mano meile!“ pažinčių laidos jaunikis Robertas į studiją atvykusioms nuotakoms pasirodė visiška priešingybė: stambus, turėjęs nesėkmingą santuoką, šiuo metu neturintis darbo.
Pažinčių laidos „Būk mano meile!“ vedėjai
Pažinčių laidos „Būk mano meile!“ vedėjai. / LNK nuotr.

Tačiau pokštininkas likimas supainiojo visas kortas – pradžioje kikenusios ir laidžiusios juokelius, po atviros Roberto išpažinties moterys suprato, ištekėjusios už Roberto būtų gerokai laimingesnės, nei bučiuodamos varles su viltimi, kad kuri jų pavirs princu.

Kai paaiškėjo, kad Robertas ne tik dvasingas ir kūrybingas vyras, būsimai žmonai numatęs karalienės sostą, bet moka ir skaniai gaminti, kuria gobelenus ir vertina ištikimybę, nuotakos griebėsi kraštutinių priemonių: viliojo jaunikį sakydamos, kad visuomet svajojo apie stambų vyrą. Jos dainavo meilės serenadas, demonstravo moteriškus privalumus ir prisipažino, kaip kentėjo nuo smurtavusių ar nemylimų vyrų. „Jis - mūsų!“ – tokia žaižaruojančios meilės kovos nuotaika tvyro šioje „Būk mano meile!“ laidoje.

Ar patiks svajonių jaunikiui Robertui moteris, pasakiusi, kad visada svajojo apie XXXL gabaritų vyrą? Gal vyro širdį pasiekė ta, kuri padovanojo naminių kepinių? Paskui kurią iš trijų nuotakų Robertas pažadėjo eiti keliais, pamatysite pirmadienį, 17.40 val. LNK laidoje „Būk mano meile!“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius