Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Petravičienė: „Jėzau, susižavėjau vienu...“

Skandalingoji dainininkė Agnė Petravičienė neslepia savo jausmų. Moteris džiaugiasi atradusi filosofą Martyną Briedį.
A.Petravičienė
A.Petravičienė

Naujienų portalui 15min.lt A.Petravičienė netikėtai prasitarė, kad pradėjo domėtis filosofija. Nustebę pasiteiravome, kokį pokštą šįkart sumanė puikų jumoro jausmą turinti moteris. Pasirodo, viskas prasidėjo nuo vienos filosofo M.Briedžio citatos, kurią „ištransliavo“ žiniasklaida.

„Jėzau, susižavėjau vienu... Filosofu! Nepagalvokite nieko blogo. Briedžiu gi. Jo tokia pavardė, ką aš padarysiu, kad juokinga“, – kvatodamasi kalbėjo A.Petravičienė.

„Toks jaunas žmogus ir jau toks protingas. Man jis atrodo tikrų tikriausias genijus. Jūs tik įsiklausykite, kaip skamba ši eilutė: „Šiuolaikinis žmogus – kaip nuvargintas nervas“. Nuostabu, negaliu atsižavėti tokiu sakiniu. Ėmiau ir užkibau ant kabliuko, pradėjau domėtis šiuo filosofu. Aš suprantu, kad daug kas po tokių mano pasisakymų pamanys, kad man ne visi namuose. Sakau jums labai atvirai ir tikrai be jokio jumoro. Aš sužavėta. Šis filosofas mane įkvėpė pamatyti daugelį dalykų kitu kampu“, - emocingai kalbėjo A.Petravičienė.

Pasiteiravome, kokius minėto autoriaus eilėraščius ir pasakas skaitė A.Petravičienė. Pasirodo, dainininkė neketina gilintis į filosofo kūrybą, tačiau sako, kad jei M.Briedis publikuotų straipsnių internete, A.Petravičienė būtinai paskaitytų.

„Ne, šio autoriaus knygų aš tikrai neskaitysiu, bet jeigu M.Briedis parašytų dar vieną straipsnį, perskaityčiau jį pasimėgaudama. Mane visą laiką žavi protingi žmonės. Matyt, kad pačiai kartais pritrūksta proto, užtai taip ir yra“, – svarstė A.Petravičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius