-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Petruškevičiaus vakarėlyje – paslaptingos Lady Gaga kopijos (nuotraukos)

„Kas jos? Ar žinomos? Ko siekia? Ką slepia? Kodėl šypsosi?“ – tokie klausimai antradienio vakarą buvo tyliai užduodami vienas kitam per Manto Petruškevičiaus laidos „Mados reidas“ „Stilingiausios poros“ apdovanojimus.
Paslaptingos Lady Gagos
Paslaptingos Lady Gagos / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Juos sukėlė dvi moterys, apsirengusios skandalingosios dainininkės Lady Gaga drabužiais, visai uždengiančiais ar pridengiančiais veidą. Kad ir kaip kas stengėsi, moterų atpažinti buvo neįmanoma – perukai, veidą dengiantys nėriniai, kiškio ausys ir karūna bei visiška užsimaskavusių moterų tyla neleido atskleisti viešnių tapatybės.

Tačiau vakaro dėmesio vagilės mielai pozavo fotografams ir nesislėpė nuo smalsių žvilgsnių – o į žurnalistų klausimus atsakinėjo tik kraipydamos galvas, bet neištardamos nė žodžio. Padykusi šypsena išdavė, kad moterys savo tikslą pasiekė – sukūrė intrigą, gavo žiniasklaidos dėmesį ir perspjovė brangiais kostiumais ir suknelėmis išsipuošusius vakaro svečius.

Gaila tik, kad lietuvaitės nesugalvojo nieko naujo ir originalaus, o pasisavino ir nukopijavo viso pasaulio dėmesį provokuojančios atlikėjos Lady Gaga idėjas. Tačiau jas galima pagirti, kad bent jau tos kopijos buvo tikrai aukštos kokybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius