Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pildosi didžiausia I.Balsytės vaikystės svajonė

Aktorė Ilona Balsytė, du dešimtmečius atidavusi garsiajam „Keistuolių teatrui“, ėmėsi naujos veiklos – nuo šiol ji mažus vaikučius mokys muzikos ir kūrybiškumo. „Supratau, kad geriausiai viską apie gyvenimą žinojau būdama ketverių“, – šypsosi jau vaikystėje muzikos pedagoge nusprendusi būti Ilona.
Ilona Balsytė
Ilona Balsytė / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Prieš trejus metus iš iš viešojo gyvenimo dingusi Ilona visą dėmesį skyrė savo sūnui, praneša žurnalas „Klubas“.

„Manau, kad pirmaisiais vaiko gyvenimo metais mama turi būti šalia. Džiaugiuosi, kad turėjau tokią galimybę, kad po gimdymo prabėgus trims mėnesiams nereikėjo palikti vaiko auklėms ir lėkti į darbus. Manau, kad vaikams augant be mamos gali atsirasti kompleksų, nepagrįstų baimių. Vyresniųjų dukterų Ievos ir Saulės taip pat neleidau į darželį, nors darbo tuomet turėjau daugiau. Bet kažkaip susidėliodavau, suspėdavau“, – teigė moteris.

Dabar Ilonos planuose – nuosava mokykla, kurioje vaikai nuo pat gimimo iki septynerių metų bus ugdomi garsų ir muzikos pagrindu. I.Balsytė kalba ir apie pamokėles nėščiosioms: „Tai ne mano išradimas – jau seniai įrodyta, kad muzika žmogui turi begalinį poveikį, ji naudojama ir terapijoje.“

Moteris tikina neketinanti daryti verslo, iš kurio susikrautų pinigų. Ilona teigia tiesiog nusprendusi užsiimti ta veikla, apie kurią svajojo nuo ketverių metų.

„Norėjau mažus vaikus mokyti muzikos, tačiau gyvenimas pasisuko kita linkme. Nors retsykiais mokydavau vaikus ir studentus, pedagogika niekada nebuvo pagrindinė mano veikla. Nusprendžiau persverti svarstykles, todėl pastaruosius dvejus metus labai daug mokiausi, gilinausi, kaip dirbti su vaikais, beliko gauti vaikų muzikos mokytojos bei verslo licencijas“, – žurnalui „Klubas“ sakė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius