-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Pinup Girls“ paliekanti „radisto“ Rolando Mackevičiaus sužadėtinė Ieva Ambrazaitė laukiasi

Merginų grupę „Pinup Girls“ palieka Ieva Ambrazaitė. Grupės prodiuserės Neringos Zeleniūtės ir pačios I.Ambrazaitės komentarai abejonių nepalieka – atlikėja laukiasi.
Ieva Ambrazaitė ir Rolandas Mackevičius
Ieva Ambrazaitė ir Rolandas Mackevičius / Asmeninio albumo nuotr.

„Išėjau atostogų, kurių labai laukiau ir apie jas ilgai svajojau. Norėčiau paprašyti gerbti mano privatumą ir pasirinkimą. Džiaugiuosi dėl savo merginų, joms puikiai sekasi, jos viską pajėgs nuveikti dviese, be manęs. Išeinu atostogauti žinodama, kad jos manęs lauks grįžtančios“, – žurnalas „Stilius“ cituoja I.Ambrazaitės žodžius.

„Pinup Girls“ prodiuserė Neringa Zeleniūtė portalui Žmonės.lt sakė, kad kol kas grupėje liks dvi atlikėjos Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė.

Rolandas Mackevičius ir Ieva Ambrazaitė
Rolandas Mackevičius ir Ieva Ambrazaitė

„Situacija tokia, kad šiuo metu grupėje yra dvi merginos, Ieva  išėjo atostogų. Grupė tikrai lieka su dviem merginomis – Simona ir Viktorija, trečia vieta yra atvira, bet šiuo metu mes tikrai nieko neieškome ir nieko neplanuojame ieškoti. Ievutė atostogauja, gal dar sugrįš – laikas parodys, niekad negali žinoti, kaip gyvenime gali atsitikti. Jokių pykčių nebuvo, mes toliau labai gražiai bendraujame, jokių slaptų „kabliukų“ čia nėra“, – sakė Neringa Zeleniūtė.

Paklausta, ar I.Ambrazaitė išėjo nėštumo atostogų, N.Zeleniūtė portalui Žmonės.lt teigė, kad atlikėja tikrai išėjo atostogų neribotam laikui, tačiau ar tai nėštumo atostogos – neatviravo: „Atostogos yra atostogos, jeigu reikia – skaitykite tarp eilučių. Likusios merginos  dviese koncertuoja jau beveik mėnesį, tiesiog paskelbėme apie tai tada, kai atėjo tam tinkamas laikas.“

Apie nėštumą kalbėta dar birželį

Spėlionės, kad Ieva laukiasi, pasigirdo dar birželio viduryje. Klausimų apie nėštumą neatsigynusi I.Ambrazaitė tąsyk portalui Žmonės.lt juokavo: „Net pagalvoju, kad reikėtų nusipirkti nėštumo testą“.

Ievos sužadėtinis Rolandas žurnalui „Žmonės“ yra sakęs, kad poros vestuvės greičiausiai įvyks ateinantį pavasarį. „Kaip teisininkas galiu pasakyti, kad santuoka labai svarbi (juokiasi). Vaikai privalo gimti santuokoje. Moteriai tai taip pat labai svarbu, o vyrui svarbiau pasipiršti. Nežinau, kaip kitiems, bet mane šis žingsnis privertė suprasti: viskas – mane nugalėjo“, – interviu žurnalui „Žmonės“ vasaros pabaigoje sakė Rolandas.

Jei Rolandas laikysis principo, kad vaikai privalo gimti santuokoje, poros vestuvės turėtų įvykti kur kas anksčiau nei pavasarį.

„Pinup Girls“
„Pinup Girls“
„Pinup girls“
„Pinup girls“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius